Un desert care este gata in numai 15 minute, insa adevarata provocare este sa ai rabdare sa inghete.
Timp total 15 minute
Ingrediente
- 340g unt de arahide
- 300ml lapte condensat
- 250ml iaurt natural
- 300ml smantana
- 150g fursecuri, rupte in bucati mici
- sos de ciocolata sau zmeura pentru a servi (optional)
Mod de preparare
1. Se pun untul de arahide, laptele condensat si iaurtul natural intr-un vassi se amesteca folosind un mixer pana cand compozitia este groasa si neteda.2. Intr-un castron separat, se bate smantana pana cand devine usor rigida. Se incorporeaza treptat in amestecul de unt de arahide. Se adauga bucatile de fursecuri, apoi se transfera intr-un recipient si se ingheata timp de 3-4 ore sau peste noapte.
3. Inainte de a servi inghetata, se scoate recipientul din congelator si se lasa sa se inmoaie timp de 15-20 de minute. Se serveste cu sos de ciocolata sau zmeura, daca doriti.