Timp total 50 minute

Ingrediente

INGREDIENTE:- pulpă de berbecut/miel cam 2kg cu tot cu os, dezosat ramane 1, 200 kg carne-2 dovlecei potriviti;-2 ardei graşi verzi-4 ardei kapia roşii copti, se poate si necopti, caz in care ii tocam ca si pe cei galbeni/verzi-2 ardei semiiuţi (piperone le spun eu la astia incovrigati semiiuţi)-3 căţei de usturoi, eu am pus o capatana micuta de la mine,mai verde, nu cumparat,-6-7 cartofi potriviti;-2 cepe mari;-4 roşii mari;-3 linguri bulion sau pasta de roşii, ce avem prin casa;-2 frunze de dafin,o lingură bună de cimbru uscat , eu am pus si cimbru verde, ca-mi place tare;- O lămâie mare;-4 linguri de ulei de masline;-o lingurita de chimion;-sare si piper dupa gust, reglabil, sa zicem;-o linguriţă rasă de fulgi de ardei iuti sau praf de chili;