Cea mai buna varianta de negresa pe care o poti gusta vreodata!

Negresa cu bezele
Timp total 1 oră și 45 minute

Ingrediente

  • 550g mix pentru negrese
  • 1/2 ceasca de ulei vegetal
  • 1/4 cana de apa
  • 2 oua
  • 300g mini bezele (marshmallows)
  • 2 cesti fulgi de ciocolata
  • 1 cana de unt de arahide
  • 1 lingura de unt
  • 1 1/2 cani de orez expandat

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C. Se unge o tava cu putin unt.

2. Se amesteca mixul pentru negrese, uleiul, apa si ouale intr-un castron mare. Se raspandeste amestecul in vasul de pregatit.

3. Se coace in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata, timp de 28-30 de minute. Se presara bezelele peste negresa si se lasa din nou la cuptor pana cand se topesc, aproximativ 3 minute. Se scot din cuptor si se racesc complet.

4. Se topesc ciocolata, untul si untul de arahide intr-o cratita la foc mic; amestecand constant. Se ia cratita de pe foc si se adauga cereale de orez. Se raspandeste amestecul peste bezele. Se tine prajitura la frigider sa se intareasca, apoi se taie si se serveste.