Din doar 3 ingrediente poti face o reteta delicioasa.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 600g oua Ferrero Rocher de ciocolata
- 4 oua
- 150g faina
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 160C. Se unge o tava si se tapeteaza cu hartie de copt.2. Se pun 520g de oua de ciocolata intr-un procesor de alimente si se amesteca. Se adauga ouale, pe rand, amestecand pana la omogenizare. Se adauga faina si se amesteca pentru inca 30 de secunde sau pana cand se ingroasa si se combina.
3. Se toarna aluatul in tava captusita. Se taie pe jumatate cele 40g de oua de ciocolata ramase, apoi se plaseaza pe partea de sus a aluatului, presandu-le usor. Se da la cuptor timp de 25 de minute sau pana cand marginile sunt ferme.
4. Se lasa sa se raceasca in tava timp de 20 de minute. Se scoate din tava si se serveste cu restul de 40g de oua.