Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Paste și pizza
Pappardelle porcini
Ingrediente
150 g pappardelle
200 g ciuperci brune-porcini
70 g sunculita
100 ml smantana pentru gatit
1 ceapa mica rosie
1/2 legatura patrunjel
sare
piper
2 linguri ulei de masline
2 linguri parmezan ras
cateva seminte de pin
Recomandări
1
Budincă de tapioca - ce este și cum se prepară
2
Lichior de ness făcut în casă
3
12 sosuri delicioase pentru friptura de miel
4
Tortellini cu sos de usturoi și parmezan
5
Omletă turcească cu roșii. Rețeta originală de menemen
6
Ravioli umpluți cu brânză. Cum îi prepari acasă în doar o oră
7
Cum se fierbe corect conopida și cât timp durează
8
Cum se gătește corect bulgurul și cât timp se fierbe
9
Cozonac bulgăresc - rețeta originală de kozunak
10
Cozonac cu fructe uscate
Trending
Aperitive și gustări
Pastă de vinete cu tahini - stil oriental
Dulciuri și prăjituri
Lasagna dulce, cu branză și vișine
Aperitive și gustări
Ghebe cu maioneză și usturoi
Înghețată
Înghețată de vișine - varianta simplă, fără aparat
Salate și dressinguri
Salată franțuzească cu cartofi noi
Salate și dressinguri
Salată de vinete fără ulei – dietetică