Masa perfecta pentru serile pe care vrei sa le petreci pe canapea, in fata televizorului.
Timp total 35 minute
Ingrediente
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, tocati
- 400g vinete, taiate in bucati de 1 cm
- 8 frunze de curry proaspete (optional)
- 300g carne de miel, tocata
- 110g sos Kasundi
- 4 lipii naan
- 2 rosii, fara seminte, tocate
- 140g iaurt grecesc
- 1/2 castravete, ras grosolan
- 1/2 lamaie - suc
- 2 linguri de coriandru tocat
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 200C.2. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc, amestecand, timp de 3-4 minute, pana se inmoaie. Se adauga vinete si frunze de curry (daca se utilizeaza) si se fierbe, amestecand, timp de 6-7 minute, pana cand devin usor aurii. Se adauga carne tocata de miel si se fierbe, amestecand, cu o lingura de lemn, timp de 5-6 minute, pana cand se rumeneste. Se adauga si sosul Kasundi si se asezoneaza.
3. Se pun lipiile intr-o tava si se adauga, deasupra, amestecul de miel. Se adauga rosiile si se coc timp de 6-8 minute.
4. Se amesteca iaurt, castravete, sucul de lime si 1 lingura de coriandru impreuna intr-un castron mic si se asezoneaza. Se pune amestecul de iaurt pe pizza, se taie in felii si se serveste.