O prajitura cu un gust delicios pentru a ne indulci in serile reci.

Prajitura Tandy
Timp total 2 ore și 20 minute

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 cesti zahar
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 2 cani faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 ceasca de lapte
  • 2 linguri de margarina
  • 1 1/4 cesti de unt de arahide
  • 900g bomboane de ciocolata cu lapte, tocate

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C. Se unde o tava cu putin unt. Se amesteca faina si praful de copt; se pune deoparte.

2. Intr-un castron mare, se combina ouale, zahar si vanilia. Se bat cu un mixer la viteza mare. Se incorporeaza in amestecul de faina. Se topeste margarina impreuna cu laptele in cuptorul cu microunde. Se amesteca in aluat.

3. Se toarna aluatul in tava. Se coace in cuptorul preincalzit timp de 20-25 de minute sau pana cand o scobitoare inserata in centru iese curata. Atunci cand prajitura este rece, se acopera cu unt de arahide, se intinde si se imprastie uniform pe margini. Se lasa la frigider aproximativ 1 ora.

4. Intr-un vas la cuptorul cu microunde, se topeste ciocolata si se imprastie uniform peste stratul de unt de arahide. Se lasa la frigider sa se intareasca, apoi se taie si se serveste.