Perfecti pentru o seara petrecuta in fata televizorului, acesti covrigi sunt extrem de usor de facut.

Pretzel Cu Branza
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 2 foi de foietaj
  • 1 lingura margarina
  • 50g Cheddar ras fin
  • 1 ou, usor batut
  • 20g parmezan, ras fin

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se intinde margarina pe o foaie de aluat. Se presara cu branza Cheddar. Se perie foaia ramasa de aluat cu ou. Se pune peste branza. Se apasa pentru a sigila.

2. Se taie in 12 benzi. Se apasa capetele pentru a sigila. Se rasuceste fiecare banda intr-o forma covrig, apasand capetele mpreuna. Se pun pe tava pregatita si se presara cu parmezan ras. Se ung cu ou si se coc timp de 15-20 de minute sau pana cand sunt aurii si crescuti.