Rapida, usoara si pe placul copiilor!

Pui Cu Miere Si Mustar
Timp total 1 oră

Ingrediente

  • 6buc piept de pui, dezosat
  • 1/2 cana miere
  • 1/2 cana mustar
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita boia
  • 1/2 lingurita patrunjel uscat

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C.

2. Se asezoneaza pieptul de pui cu sare si piper dupa gust si se pune intr-un vas uns. Intr-un castron mic, se combina miere, mustar, busuioc, boia de ardei si patrunjel. Se amesteca bine. Se toarna jumatate din acest amestec peste pui, si amesteca pentru a-l acoperi.

3. Se coace in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute. Se intoarce carnea si se adauga restul de 1/2 din amestecul de miere de mustar, avand grija sa se acopere carnea. Se coace pentru inca 10-15 minute, sau pana cand puiul este patruns bine. Se lasa sa se raceasca 10 minute inainte de servire.