Marinata in iaurt, miere si mustar, apoi pusa pe un gratar, carnea din aceste frigarui este frageda si aromata, perfecta langa o salata usoara.
Timp total 25 minute
Ingrediente
- 1 kg de pulpe de pui de pui dezosate si fara piele, taiate in bucati mari
- Pentru marinata:
- 500g iaurt natural
- 3 linguri de miere
- 2 linguri de mustar
- 2 linguri de mustar dijon
- suc de lamaie
- 1/2 lingurita cayenne
Mod de preparare
1. Intr-un castron mare, se amesteca ingredientele pentru marinata cu un varf de sare si piper, pana se combina bine. Se pune jumatate din compozitie intr-un alt bol mic, se acopera cu folie.2. Se adauga puiul in castron si se acopera, apoi se lasa sa se raceasca timp de cel putin o ora, dar de preferinta peste noapte.
3. Se incinge o tigaie grill. Cand este gata, se scot bucatile din marinata si se pun pe frigarui. Se lasa pe gratar timp de 10-15 minute, intorcandu-le o data. Se servesc alaturi de marinata pusa deoparte.