Marinata in iaurt, miere si mustar, apoi pusa pe un gratar, carnea din aceste frigarui este frageda si aromata, perfecta langa o salata usoara.

Frigarui Picante De Pui
Timp total 25 minute

Ingrediente

  • 1 kg de pulpe de pui de pui dezosate si fara piele, taiate in bucati mari
  • Pentru marinata:
  • 500g iaurt natural
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri de mustar
  • 2 linguri de mustar dijon
  • suc de lamaie
  • 1/2 lingurita cayenne

Mod de preparare

1. Intr-un castron mare, se amesteca ingredientele pentru marinata cu un varf de sare si piper, pana se combina bine. Se pune jumatate din compozitie intr-un alt bol mic, se acopera cu folie.

2. Se adauga puiul in castron si se acopera, apoi se lasa sa se raceasca timp de cel putin o ora, dar de preferinta peste noapte.

3. Se incinge o tigaie grill. Cand este gata, se scot bucatile din marinata si se pun pe frigarui. Se lasa pe gratar timp de 10-15 minute, intorcandu-le o data. Se servesc alaturi de marinata pusa deoparte.