Timp total 30 minute
Ingrediente
- 3 oua
- 1/2 cana zahar pudra
- 2 1/2 linguri faina
- 250g capsuni, tocate
- 250g mascarpone
- 2 linguri fulgi de migdale
- zahar pudra
Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 200C. Se unge o tava si se tapeteaza cu hartie de copt. Se pudreaza cu faina.2. Cu ajutorul unui mixer electric, se bat ouale si zaharul, impreuna, timp de 5 minute sau pana se ingroasa. Se adauga faina in amestecul de ou. Se pune amestecul in tava pregatita. Se da la cuptor timp de 5 minute.
3. Se dezlipeste cu grija blatul de hartia de copt. Se lasa sa se raceasca. Se zdrobesc capsunile cu o furculita. Se adauga zahar pudra si se amesteca. Se adauga mascarpone. Se intinde amestecul peste blat, lasand o margine de 1cm. Folosind hartia de cop, se ruleaza blatul.
4. Se pune pe o farfurie si se acopera cu migdale. Se pudreaza cu zahar.