Atunci când te gândești la sandvișuri, te gândești la ceva rapid și ușor, pe care îl poate pregăti și un copil. Dar sandvișurile despre care vorbim astăzi sunt un pic mai elaborate și le puteți prepara pentru orice ocazie. Sunt potrivite pentru o cină rapidă, o petrecere pentru copii sau chiar și un garden party. 

Sandvișurile Caesar sunt, practic, baghete umplute cu salată Caesar. Aromate, apetisante și ușor de făcut, sandvișurile Caesar sunt opțiunea ideală atunci când aveți o bucată de piept de pui și nu știți ce să gătiți din ea. 

Sandvișuri calde cu pui și sos Caesar
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 250 ml supă de pui
  • sare
  • piper
  • sos Caesar
  • zeamă de lămâie
  • 2 căței de usturoi
  • 150 g parmezan ras
  • 2 mini baghete
  • un cubuleț de unt
  • salată verde sau salată Caesar

Mod de preparare

Tăiați pieptul de pui fâșii potrivite. Puneți untul într-o tigaie pe foc, împreună cu usturoiul tocat mărunt și adăugați carnea de pui. Asezonați cu sare și piper și lăsați să se călească. După ce carnea și-a schimbat culoarea, turnați supa de pui, acoperiți cu un capac și lăsați să fiarbă 10 minute.

După ce supa s-a evaporat, turnați sosul Caesar, 1 lingură de zeamă de lămâie și jumătate din parmezanul ras, amestecați bine și opriți focul.

Mai departe, tot ce aveți de făcut este să pregătiți sandvișurile. Tăiați bagheta pe jumătate și încălziți-o puțin la cuptor. Puneți o felie de salată peste jumătate de baghetă, apoi puneți un strat de pui cu sos Caesar. Presărați parmezanul care v-a mai rămas. Acoperiți cu cealaltă jumătate de baghetă și presați ușor.

Serviți sandvișurile calde.

Poftă bună!