Serveste acest fel de mancare din Orientul Mijlociu, cu paine proaspata pentru a te bucura de sosul delicios.
Timp total 25 minute
Ingrediente
- 3 lingurite ulei de masline
- 500g chiftele de carne de vita
- 400g sos de paste cu rosii si ardei
- 125ml supa de pui
- 145g ardei gras, calit
- 4 oua
- 1 /2 cana patrunjel tocat
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Se gatesc perisoarele, timp de 5 minute sau pana cand se rumenesc. Se adauga sosul de paste, supa si ardeiul si se da in fiert. Se reduce focul. Se fierbe la foc mic timp de 2 minute.2. Cu ajutorul unei linguri, se fac 4 adancituri mari in amestecul de tomate. Se sparge cu grija cate un ou in fiecare adancitura. Se reduce caldura. Se gateste, acoperit, timp de 7 minute. Se presara cu patrunjel si coriandru. Se serveste cu paine crocanta.