Un desert care este gata in doar zece minute! Crusta de ciocolata fara coacere este umpluta cu ganache de ciocolata si acoperite cu zmeura proaspata pentru un tratament decadent, fara sentiment de vinovatie.
Timp total 10 minute
Ingrediente
- 1 1/2 cani faina de migdale
- 1/4 cana cacao
- 1/4 cana ulei de nuca de cocos, topit
- 1 lingura de sirop de artar
- un varf de lingurita de sare
- Pentru umplutura:
- 1/2 cana lapte de cocos
- 170g ciocolata neagra, fin tocata
- 1/4 cana dulceata de zmeura
- 2 cani zmeura
Mod de preparare
1. Se unge o tava cu ulei de nuca de cocos.2. Intr-un castron, se combina toate ingredientele pentru crusta si se amesteca. Se preseaza in tava pregatita. Se pune deoparte.
3. Se pune ciocolata fin tocata intr-un castron mare. Intr-o cratita, se da in fiert laptele de cocos. Se toarna lapte de cocos fierbinte peste ciocolata si se lasa sa stea 1 minut, apoi se amesteca pana la omogenizare. Se adauga dulceata de zmeura. Se toarna umplutura in crusta pregatita.
4. Se decoreaza partea de sus cu zmeura. Se pune tarta in frigider sa se rsceasca complet, aproximativ 1-2 ore. Se feliaza si se serveste.