Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Dulciuri și prăjituri
Torturi
Tort ecler
Timp total
2 ore
Ingrediente
Aluat ecler: 300 ml apa 150 ml ulei 200 g faina 8 oua 1 lingurita sare Crema: 500 ml frisca zmeura Decor: coji de eclere frisca zmeura
Recomandări
1
Sarmale la oala sub presiune. Câtă apă pui și cât le fierbi
2
Păstrăv la cuptor, simplu și ușor. Rețeta explicată pas cu pas
3
Melcișori cu lapte - Secretul pentru o rețetă ca la mama acasă
4
Ciulama de ciuperci, de post. O mâncare consistentă, gata în mai puțin de 30 de minute
5
Prăjitură din foi de napolitane cu două creme
6
Cartofi prăjiți cu ceapă - rețeta care a cucerit internetul
7
Varză călită cu afumătură - rețeta tradițională
8
De ce se înmoaie brânza în saramură
9
Budincă de chia: 11 rețete delicioase pentru micul dejun în 2025
10
Gorgonzola: Ce gust are și cu ce se mănâncă
Trending
Aperitive și gustări
Pastă de vinete cu tahini - stil oriental
Dulciuri și prăjituri
Lasagna dulce, cu branză și vișine
Aperitive și gustări
Ghebe cu maioneză și usturoi
Înghețată
Înghețată de vișine - varianta simplă, fără aparat
Salate și dressinguri
Salată franțuzească cu cartofi noi
Salate și dressinguri
Salată de vinete fără ulei – dietetică