Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Dulciuri și prăjituri
Torturi
Tort ecler
Timp total
2 ore
Ingrediente
Aluat ecler: 300 ml apa 150 ml ulei 200 g faina 8 oua 1 lingurita sare Crema: 500 ml frisca zmeura Decor: coji de eclere frisca zmeura
Recomandări
1
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
2
Cum se fierbe corect conopida și cât timp durează
3
Zacuscă de fasole din Ardeal
4
Ton la cuptor cu lămâie și ierburi aromatice. Incredibil de simplu de făcut acasă
5
Butter Chicken - piept de pui în stil indian
6
Brânza Gouda. Ce gust are și cu ce se mănâncă
7
Somon cu miere și soia, un mod inedit de a prepara peștele
8
Cu ce se mănâncă jumările pentru a nu fi grețoase
9
Sarmale la oala sub presiune. Câtă apă pui și cât le fierbi
10
Sare iodată sau neiodată? Care se pune la murături
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă