Timp total 2 ore

Ingrediente

  • Blat I:
  • 150g faina, 1 lingurita praf de copt, 100g zahar, 2 oua, 125g unt, 125g ricotta, 65ml cappuccino, 100g arahide maruntite, 3 linguri coniac
  • Blat II:
  • 150g faina, 1 lingurita praf de copt, 100g zahar, 2 oua, 125g unt, 125g ricotta, 65ml cappuccino, 100g cioccolato
  • Blat crocant:
  • 100g ciocolata amara, 20g unt, 170g muesli cu miere, 1lingurita de zahar pudra, 50g creme-fraiche
  • Sos-crema de visine:
  • 370g visine din compot, 20g amidon de cartofi, sucul visinelor, 30g zahar, baton de scortisoara
  • Crema de miere cu aroma de cafea:
  • espresso: 5g gelatina, 150g iaurt, 25g miere, 100ml frisca, o portie Gran Soleil cu aroma de cafea, espresso
  • Crema de miere cu aroma de fructul pasiunii :
  • 5g gelatina, 150g iaurt, 25 g miere, 100ml frisca, o portie Gran Soleil cu aroma de fructul pasiunii.