Timp total 30 minute
Ingrediente
- 2 linguri ulei
- 2 cepe, taiate inele
- 1 lingura zahar brun
- 1/2 cana supa de vita
- 1 lingura otet balsamic
- 1/2 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper
- 450g muschi de vita
- 1/4 cup cana Gorgonzola
Mod de preparare
1. Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o tigaie la foc mediu. Se adauga ceapa si zaharul brun si se caleste, amestecand des, pana cand ceapa este foarte frageda si maronie, aproximativ 15 minute. Se adauga supa de vita, otet si 1/4 lingurita de sare si se fierbe, amestecand, pana cand lichidul se evapora. Se transfera ceapa intr-un castron, se acopera. Se curata tigaia.2. Se presara sarea ramasa si piperul pe ambele parti ale bucatilor de friptura. Se incalzeste uleiul ramas in tigaie la foc mediu. Se adauga bucatile de friptura si se fierb pana cand se rumenesc, 3-5 minute. Se intorc pe partea cealalta si se adauga Gorgonzola. Se reduce focul, se acopera si se fierb pana cand branza se topeste. Se serveste friptura cu ceapa caramelizata.