Retete cu Pancetta

Sos ragu (Bolognese) pentru paste

Un sos cu carne tocată și roșii este alegerea perfectă pentru o porție delicioasă de paste, fie că vorbim de spaghetti, tagliatele sau orice alt tip de paste. Sosul ragu este un clasic al bucătăriei italiene și baza pentru celebrele spaghete bolognese. Se face ușor, dar are nevoie de timp și răbdare pentru un rezultat delicios.  Secretul unui sos ragu ca la carte este gătirea îndelungată, la foc mic. În acest fel, aromele se vor combina perfect și carnea va fi gătită corect. Un sos ragu trebuie să aibă doar un gust subtil de carne și să nu se simtă textura ei atunci când este savurat. 

Prepelite In Stil Spaniol Cu Tocana De Naut

O friptura aromata, perfecta pentru seri racoroase.

Somon Wellington

Impresioneaza-ti oaspetii cu aceasta piesa centrala a mesei festive, excelenta prin arome si consistenta.

Pulpa De Miel Umpluta Cu Verdeturi, Nuci Macadamia Si Lamaie

Aceasta pulpa de miel are oasele indepartate, facand loc pentru o umplutura cu verdeata si gust de nuca. O idee noua, perfecta pentru friptura de Paste.

Pui Cu Dovleac, Pancetta Si Naut

Gata in doar 20 de minute, aceasta reteta rapida de pui este o masa fara batai de cap, potrivita pentru mijlocul saptamanii.

Rigatoni Cu Ricotta, Spanac Si Pancetta

O sa fi uimit de rapiditatea cu care vei prepara aceasta reteta.