Pasca cu branza si smantana

Pasca cu branza si smantana retete: cum gatesti pasca cu branza si smantana si cele mai gustoase retete de tarta cu spanac si branza, placinta cu branza si mere, briose cu broccoli si branza, prajitura cu branza si mere, foietaj cu branza dulce si stafide, tarta cu legume si smantana, pui cu smantana si marar, cornulete cu untura si smantana, pui cu ananas si smantana, prajitura cu smantana si lamaie.

Ce brânză se folosește la pască. Cum alegi ingredientele pentru cea mai bună pască

Descoperă cum să alegi brânza potrivită, cum să o pregătești și ce alte ingrediente sunt necesare pentru a obține pasca perfectă pentru sărbători.

Pască fără aluat - cea mai simplă rețetă de pască

Pasca fără aluat se face foarte ușor și, dacă alegeți această variantă, ați scăpat de 50% din bătaia de cap pe care o aveți cu frământatul și dospitul aluatului.

Pască cu cremă de brânză și smântână

O rețetă de pască cu cremă de brânză și smântână, cu aluat de cozonac, o alternativă la pasca clasică cu brânză de vaci.

Pască fără aluat cu nucă și miere. Un desert sănătos și gustos pentru Paște

Descoperă rețeta simplă și delicioasă de pască fără aluat cu nucă și miere. Savurează aroma bogată de miere și nucă într-un desert moale și cremos, fără aluat și fără gluten.

Tartine de castravete cu branza si smantana

* castravete * branza dulce * smantana * marar * putina sare

Pască poloneză clasică

Descoperă pasca poloneză clasică, desertul tradițional de Paște, care reprezintă un simbol al renașterii și ospitalității.

Pască poloneză cu ciocolată

Încearcă rețeta de pască poloneză cu ciocolată și explorează gusturile unice și deosebite ale acestui desert tradițional de Paște!

Pască tradițională cu brânză și stafide

Puține lucruri se compară cu preparatele tradiționale românești, mai ales cu pasca cu brânză și stafide de pe masa de Paște. Există mai multe feluri de a prepara pască, cu sau fără aluat.

Coltunasi cu branza de vaci si smantana

400g faina1 ou300g branza de vaci2 galbenusuri100g untsaresmantana

Mămăligă cu brânză de oaie, jumări și smântână

Mămăliga cu brânză de oaie, jumări și smântână este o rețetă românească, rapidă și ușor de făcut. Dacă îți plac preparatele tradiționale românești, merită să o încerci.

Tarta sarata cu branza si prosciutto

1 pachet foi de patiserie 150g sunca(prosciutto) 200g branza moale(eu am folosit o branza care se numeste stracchino) 2 oua 50ml smantana sare,piper

Pască fără aluat cu iaurt. O opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să evite făina

Pască fără aluat cu iaurt poate fi o opțiune interesantă pentru cei care doresc să încerce ceva nou sau care caută o opțiune mai ușoară și mai sănătoasă la pasca tradițională cu aluat.

Pască fără aluat cu gem de caise. O variantă dulce și delicioasă pentru Paște

Pasca fără aluat cu gem de caise este o alternativă simplă și delicioasă la pasca tradițională.

Supă de conopidă cu brânză

O supa delicioasa si foare usor de pregatit.

Mamaliga cu branza si smantana

300 gr malai;100 gr branza telemea;100 gr smantana;50 gr unt;sare

Pasta de branza

Branza de vaca smantana ceapa marar verde sare piper

Placinta de spanac cu branza si smantana

ALUAT300 g faina2 linguri ulei150 ml lapte1 plic drojdie1 praf de sareUMPLUTURA300 g spanac prospat1 legatura ceapa verde1 lingura unt150 g branza telemea de oi100 ml smantana50 g cascaval ras2 oua1 lingurita grisbusuioccimbrusarepiperbranza delacoUNS1 oucascaval

Pasta de branza cu castraveti

1 cutie Delaco Ceva Fin Pufos Crema de branză cu smantana4 castraveti medii1 ceapa mica10 masline1 oupiper

Prajitura cu bere neagra si crema de branza

Desi nu suficient apreciata atunci cand prepari dulciuri, berea neagra este ingredientul secret al acestei prajituri.

Tarta cu nuca, sos caramel si branza

Blat: 200g faina, 1 ou, 100g unt, 2 linguri rase smantana, 2 linguri zahar pudra, 1/2 plic praf de coptNuca caramel: 100g zahar, 140g nuca macinata , 6 linguri smantanaCrema de branza: 500g branza, 100 zahar pudra, 1 plic budinca vanilie, 3 oua mari, 100g unt moale, coaja rasa de la o lamaie

Penne quatro formaggi

150g penne 4 feluri de branza.....1 cub branza topita 100 g cascaval ras 50g branza cu mucegai albastru 50g branza de burduf 2 linguri de smantana 1 lingura de unt sare piper

Rulouri de somon cu branza si ceapa verde

100 g felii somon afumat ,200 g brânză dulce,2-3 linguri smântână, 100 g brânză de burduf, 3-4 fire de ceapa verde, piper

Rulouri cu branza sarata si smantana

1 pachet foi de placinta 500 g telemea de oaie 200 g smantana un galbenus marar ulei

Clatite cu branza la cuptor

pentru 10-12 clatite: 300ml lapte 300m apa minerala 300g faina 2 oua 2 linguri de zahar 3 linguri de ulei 1 varf de cutit de praf de copt 1plic zahar vanilat umplutura de branza: 600g branza dulce 2 linguri zahar 1 ou 1 plic zahar vanilat stafide coaja rasa de lamaie sosul de oua si smantana: 3 oua 4 linguri zahar 4 linguri mari smantana 1 plic zahar vanilat

Pască dietetică fără aluat - rețeta simplă și rapidă

Pasca dietetică fără aluat este o alternativă sănătoasă și delicioasă de pască, potrivită pentru cei care evită grăsimile și zahărul, sau care urmează o dietă.

Placinta cu branzeturi

1kg foaie de foietaj 1/2 kg branza de vaci 1/2 kg branza de oi 300 g branza topita (sul) 100 g cascaval afumat 1/2 l lapte dulce 2 linguri smantana 2 linguri ulei 5 oua piper

Pască dietetică, cu aluat

Pască dietetică cu aluat din făină integrală - o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru sărbătorile de Paște. Încearcă această rețetă simplă și sănătoasă pentru a te bucura de tradiționala pască într-un mod mai sănătos.

Taci si-nghite

m~alai ap~a amestecat~a cu lapte ou~a c^ate vrei unt br^anz~a Feta mozzarella ras~a br^anz~a de burduf sare sm^ant^an~a

Rulouri de Dovlecei cu Branza

2 dovlecei curatati si spalati 200 gr. de branza telemea rasa sau sfaramata (daca nu avem branza telemea putem folosi si branza dulce dar condimentam cu mai multa sare sau chiar si crema de branza) 2 oua pentru umplutura o lingura de ulei 2 linguri mari de smantana 2 oua pentru gratinat sare o legatura de marar spalat

Scovergi cu brânză, cașcaval și smântână

Această variantă de scovergi cu brânză, cașcaval și smântână este sărată, gustoasă și ușor de făcut.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

un pachet foi de placinta 750 g branza de vaci 250 ml smantana 3 oua 1 galbenus un pumn stafide coaja rasa de la o lamaie esenta de vanilie 2 linguri rase cu gris un varf de cutit cu sare. unt zahar dupa gustul fiecaruia 3 pliculete zahar vanilat zahar pudra

10 secrete pentru pasca perfectă. Trucuri și sfaturi pentru desertul tău de Paște

Descoperă cele mai bune trucuri și sfaturi pentru a prepara pasca perfectă de Paște!  Cu acest ghid util, vei învăța cum să pregătești aluatul perfect, cum să îl frămânți și cum să adaugi ingredientele potrivite pentru a obține un desert delicios și pufos.

Tarta cu 3 feluri de branza si ceapa

Zilele aglomerate de la birou te fac, de multe ori, sa uiti de masa de pranz. Nu si daca pregatesti, cu o seara inainte, aceasta tarta care poate fi servita in cazul unui pranz pe fuga.

Struguri inveliti in crema de branza

· 1 ciorchine de struguri· 1 cutie Crema de Branza cu Smantana Delaco· 4 linguri seminte de in· Salata verde· Prosciutto· Scobitori

Cartofi copți în cuptor cu brânză și smântână

Prepară rapid cartofi copți în cuptor cu brânză și smântână. Rețetă simplă, rapidă și gustoasă, ideală pentru orice masă.

Tarta simpla cu branza

1pachet de foitaj,200g branza proaspata,2linguri smantana,2linguri zahar,esenta de vanilie,3oua,1plic tort gelee,fructe

Rosii umplute cu crema de branza

4 rosii1 cutie Delaco Ceva Fin Cremos Crema de branza cu smantana1 lingurita seminte de chimen1 ceapa

Prajitura delicioasa cu branza si smantana

Blat alb:4 oua, 120 g zahar, 100 g faina, 30 ml ulei, o lingurita praf de copt, un praf de sare, esenta de vanilieBlat cacao:4 oua, 120 g zahar, 75 g faina, 30 g cacao, esenta, un praf de sare, o lingurita praf de copt Crema de branza si smantana:500 g smantana, 400 g branza de vaci (Fagaras),100 g zahar pudra aromat, 2-3 plicuri zahar vanilat, 2 pliculete de gelatina Glazura:200 g zahar pudra, 100 g ciocolata de menaj, o lingura miere lichida, 100 g miez de nuca prajit si maruntit

Aluat cu crema de branza

Acest aluat cu crema de branza este baza perfecta pentru tarte.

Invartita cu branza de oaie

1 pachet foi de placinta (proaspete) 600 g branza de oaie 150 g branza de vaci 1 legatura de marar 3 oua 4-5 linguri cu smantana grasa 1 lingurita rasa piper alb 50 g unt pentru uns foile 1 ou pentru uns

Briose aperitiv cu spanac si crema de branza

pentru briose(8bc.):100 g spanac congelat,250 g faina,o lingurita cu varf de praf de copt,sare,2 oua,75 ml ulei de masline,150 ml laptepentru umplutura:Diferite tipuri de branza, dupa preferinta(eu am ales branzica de vaci si branza Feta),2 linguri de smantana

Langosi cu usturoi, smantana si branza

30 g drojdie proaspata 650-700 g faina alba tip 000 250-300 ml apa sare ulei 1 capatana usturoi smantana 12% grasime branzica

Prajitura cu branza de vaci

1/2 kg branza de vaci 200g zahar 3 oua 50 g unt 100 g smantana 2 linguri faina 2 plicuri zahar vanilat esenta de lamaie 1/2 lingurita scortisoara coaja de lamaie 1/2 pachet praf de copt Blatul 1 ou 1 lingra smantana 1 lingura iaurt 1 lingura ulei faina cat cuprinde,coca sa fie foarte moale

Tarta rapida cu mortadella si branza gouda

-aluat foietaj -mortadella -branza gouda -pasta de rosii -oregano uscat -1 galbenus de ou -150 ml smantana

Rulada in trei culori

Pentru aluatul verde :- 3 oua- 3 linguri de patrunjel verde (congelat)- 3 linguri de ulei- 3 linguri de faina- 1 si 1/2 linguri smantana- 1 lingurita praf de copt- sarePentru aluatul portocaliu :- 3 oua- 3 linguri pasta de ardei (sau de rosii)- 3 linguri de ulei- 3 linguri de faina- 1 lingurita praf de copt- 1 si 1/2 linguri smantana- sarePentru aluatul galben :- 3 oua- 3 linguri de ulei- 3 linguri de faina- 1 si 1/2 linguri smantana- 1 lingurita praf de copt- 4 linguri de branza telemea rasaPentru umplutura :- 300 g branza telemea de oi (sau de vaca)- 4 linguri de smantana- 1 ardei gras rosu taiat cubulete- piper

Tarta cu legume si smantana

Aluat: - 3 dl faina - 125g unt - 2-3 lg apa- 2-3 dl branza rasa Umplutura: 2-3 dl. smantana -2-3 oua legume

Crema de branza cu capsune

200 g branza dulce de vaci 100 g smantana 100 g zahar 300 g capsune.