Pasca cu branza si smantana

Pasca cu branza si smantana retete: cum gatesti pasca cu branza si smantana si cele mai gustoase retete de tarta cu spanac si branza, placinta cu branza si mere, briose cu broccoli si branza, prajitura cu branza si mere, foietaj cu branza dulce si stafide, tarta cu legume si smantana, pui cu smantana si marar, cornulete cu untura si smantana, pui cu ananas si smantana, prajitura cu smantana si lamaie.

Ce brânză se folosește la pască. Cum alegi ingredientele pentru cea mai bună pască

Descoperă cum să alegi brânza potrivită, cum să o pregătești și ce alte ingrediente sunt necesare pentru a obține pasca perfectă pentru sărbători.

Pască fără aluat - cea mai simplă rețetă de pască

Pasca fără aluat se face foarte ușor și, dacă alegeți această variantă, ați scăpat de 50% din bătaia de cap pe care o aveți cu frământatul și dospitul aluatului.

Pască cu cremă de brânză și smântână

O rețetă de pască cu cremă de brânză și smântână, cu aluat de cozonac, o alternativă la pasca clasică cu brânză de vaci.

Pască fără aluat cu nucă și miere. Un desert sănătos și gustos pentru Paște

Descoperă rețeta simplă și delicioasă de pască fără aluat cu nucă și miere. Savurează aroma bogată de miere și nucă într-un desert moale și cremos, fără aluat și fără gluten.

Mamaliguta cu smantana si branza

200 g malai de porumb 250 g smantana sare 200 g branza 1 ou

Tartine de castravete cu branza si smantana

* castravete * branza dulce * smantana * marar * putina sare

Pască poloneză clasică

Descoperă pasca poloneză clasică, desertul tradițional de Paște, care reprezintă un simbol al renașterii și ospitalității.

Pască poloneză cu ciocolată

Încearcă rețeta de pască poloneză cu ciocolată și explorează gusturile unice și deosebite ale acestui desert tradițional de Paște!

smantana cu branza si mamaliguta

500 g malai 200 g smantana 200 g branza

Pască tradițională cu brânză și stafide

Puține lucruri se compară cu preparatele tradiționale românești, mai ales cu pasca cu brânză și stafide de pe masa de Paște. Există mai multe feluri de a prepara pască, cu sau fără aluat.

Coltunasi cu branza de vaci si smantana

400g faina1 ou300g branza de vaci2 galbenusuri100g untsaresmantana

Rulada aperitiv cu crema de branza

Blat: 3 oua 3 linguri ulei 3 linguri faina 2 linguri rase smantana 1 lingurita praf de copt 4 linguri cascaval ras o lingura boia dulce sare Crema de branza: 350 g branza proaspata de vaca 80 g unt 200 g smantana ardei rosu,masline,sunca

Tarta sarata cu branza si prosciutto

1 pachet foi de patiserie 150g sunca(prosciutto) 200g branza moale(eu am folosit o branza care se numeste stracchino) 2 oua 50ml smantana sare,piper

Mamaliguta cu branza de burduf si smantana

500 gr malai extra 300 gr branza de burduf 300 gr branza de capra 500 ml smantana. vegeta fara sare(bio)

Pască fără aluat cu iaurt. O opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să evite făina

Pască fără aluat cu iaurt poate fi o opțiune interesantă pentru cei care doresc să încerce ceva nou sau care caută o opțiune mai ușoară și mai sănătoasă la pasca tradițională cu aluat.

Sufleu delicios de spanac cu branza si smantana

1 kg spanac,50 g unt,2 linguri faina,1 cescuta smantana,3 linguri branza rasa,3 oua,sare

Chifle pufose cu branza

Pentru Chifle500 gr faina50 ml smantana1 ou10 gr drojdie1 lingurita sare2 linguri zahar30 ml uleiUmplutura200 gr branza sarata uscata3 linguri de smantanaPentru uns2 linguri de smantana

Pască fără aluat cu gem de caise. O variantă dulce și delicioasă pentru Paște

Pasca fără aluat cu gem de caise este o alternativă simplă și delicioasă la pasca tradițională.

Burek cu branza

1 pachet foi de placinta 1 pahar smantana-200 gr 4 oua 1 cutie fagaras 500 gr branza telemea- rasa ulei ptr uns pentru finisare : 1 ou + 100 gr smantana+ apa min+ seminte susan, in

Supă de conopidă cu brânză

O supa delicioasa si foare usor de pregatit.

Cartofi copti in cuptor cu branza si smantana

225 g branza moale de vaci1 lingura menta verde tocata5 linguri smantana1 catel usturoi pisatsare de mareputin ulei de maslinecartofi pentru copt

Mamaliga cu branza si smantana

300 gr malai;100 gr branza telemea;100 gr smantana;50 gr unt;sare

Portofele cu branza in sos de smantana cu capere

600 g nuca de porc ( pulpa) 150 g branza impletita( sau telemea) 100 ml smantana 50 g unt 1 ceapa rosie marar si patrunjel verde 50 g capere 250 ml vin alb sare boia piper

Tort de clatite cu branza

550 g faina 4 oua 500 g telemea nu prea sarata 100 g branza de vaci 5 linguri smantana 200 g feliute branza topita unt cat o nuca 50-60 ml ulei pentru ornat: seminte de susan mac

Pasta de branza

Branza de vaca smantana ceapa marar verde sare piper

Placinta de spanac cu branza si smantana

ALUAT300 g faina2 linguri ulei150 ml lapte1 plic drojdie1 praf de sareUMPLUTURA300 g spanac prospat1 legatura ceapa verde1 lingura unt150 g branza telemea de oi100 ml smantana50 g cascaval ras2 oua1 lingurita grisbusuioccimbrusarepiperbranza delacoUNS1 oucascaval

Cosulete cu branza

aluat:400 g faina100 g zahar1 plic zahar vanilat1 lingura smantana1 ou1/2 plic praf de coptun praf de sareumplutura:300 g branza vaci proaspata100 g zahar pudra3 linguri smantanauns:1 ou

Pasta de branza cu castraveti

1 cutie Delaco Ceva Fin Pufos Crema de branză cu smantana4 castraveti medii1 ceapa mica10 masline1 oupiper

Prajitura cu bere neagra si crema de branza

Desi nu suficient apreciata atunci cand prepari dulciuri, berea neagra este ingredientul secret al acestei prajituri.

Placinta Dobrogeana

Orientativ:la tava din imagine sau folosit 6=7 foi de 50 gr aluat crud bucata 250 gr branza 250 gr smantana 250 zahar 4 oua esente Variante:numai cu branza dulce,numai cu branza sarata

Penne quatro formaggi

150g penne 4 feluri de branza.....1 cub branza topita 100 g cascaval ras 50g branza cu mucegai albastru 50g branza de burduf 2 linguri de smantana 1 lingura de unt sare piper

Tarta cu nuca, sos caramel si branza

Blat: 200g faina, 1 ou, 100g unt, 2 linguri rase smantana, 2 linguri zahar pudra, 1/2 plic praf de coptNuca caramel: 100g zahar, 140g nuca macinata , 6 linguri smantanaCrema de branza: 500g branza, 100 zahar pudra, 1 plic budinca vanilie, 3 oua mari, 100g unt moale, coaja rasa de la o lamaie

Rulouri de somon cu branza si ceapa verde

100 g felii somon afumat ,200 g brânză dulce,2-3 linguri smântână, 100 g brânză de burduf, 3-4 fire de ceapa verde, piper

Tarta racoritoare cu nuca, sos caramel si branza

200g faina1 ou100g unt2 linguri de smantana2 linguri zahar pudra1/2 plic praf de coptNuca caramel: 100g zahar140g nuca macinata6 linguri smantanaCrema de branza: 500g branza100 zahar pudraplic budinca vanilie3 oua mari100g unt moalecoaja rasa de la o lamaie

Tarta cu telemea si dovlecel

Pt aluat:250g faina1 plic drojdie uscata1 ou2 linguri de smantana100g untsarePt umplutura:300g branza telemea6 linguri cascaval ras1 ou3-4 lg smantanaun dovlecel mic taiat felii subtiripiper

Rulouri cu branza sarata si smantana

1 pachet foi de placinta 500 g telemea de oaie 200 g smantana un galbenus marar ulei

Mamaliguta Cu Branza

Pentru mamaliga este nevoie de apa,malai,un praf de sare. Puteti folosi branza de burduf,telemea,cas,urda smantana unt

Pască dietetică fără aluat - rețeta simplă și rapidă

Pasca dietetică fără aluat este o alternativă sănătoasă și delicioasă de pască, potrivită pentru cei care evită grăsimile și zahărul, sau care urmează o dietă.

Clatite cu branza la cuptor

pentru 10-12 clatite: 300ml lapte 300m apa minerala 300g faina 2 oua 2 linguri de zahar 3 linguri de ulei 1 varf de cutit de praf de copt 1plic zahar vanilat umplutura de branza: 600g branza dulce 2 linguri zahar 1 ou 1 plic zahar vanilat stafide coaja rasa de lamaie sosul de oua si smantana: 3 oua 4 linguri zahar 4 linguri mari smantana 1 plic zahar vanilat

Paste cu branza, cascaval si smantana

300 g paste fainoase 20 g branza topita 50 g cascaval 100 g telemea de vaca 30 g telemea de oaie 100 g smantana 20 g ulei cateva fire de marar piper (optional)

Placinta cu branzeturi

1kg foaie de foietaj 1/2 kg branza de vaci 1/2 kg branza de oi 300 g branza topita (sul) 100 g cascaval afumat 1/2 l lapte dulce 2 linguri smantana 2 linguri ulei 5 oua piper

Pască dietetică, cu aluat

Pască dietetică cu aluat din făină integrală - o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru sărbătorile de Paște. Încearcă această rețetă simplă și sănătoasă pentru a te bucura de tradiționala pască într-un mod mai sănătos.

Taci si-nghite

m~alai ap~a amestecat~a cu lapte ou~a c^ate vrei unt br^anz~a Feta mozzarella ras~a br^anz~a de burduf sare sm^ant^an~a

Rulouri de Dovlecei cu Branza

2 dovlecei curatati si spalati 200 gr. de branza telemea rasa sau sfaramata (daca nu avem branza telemea putem folosi si branza dulce dar condimentam cu mai multa sare sau chiar si crema de branza) 2 oua pentru umplutura o lingura de ulei 2 linguri mari de smantana 2 oua pentru gratinat sare o legatura de marar spalat

Stelute cu pasta de branza

300 g branza de vaci 50 g unt o lngura smantana o lingura ulei de floarea soarelui sare piper, 2 sfecle rosii mici

Alivenci moldovenești

Dacă nu ați încercat alivencile, trebuie să le preparați măcar o dată! Aceste plăcinte specifice zonei Moldovei sunt foarte ușor de făcut și aveți nevoie de câteva ingrediente la îndemâna oricui. Fiind o rețetă țărănească, aceasta se mai numește și plăcinta ciobanului, deoarece conține ingrediente care se găsesc în orice gospodărie, inclusiv la țară.

Mamaliga cu branza de oaie, jumari si smantana

500 gr. faina de malai, sare, 1 lingura unt, sare, 200 gr smantana, 300 gr. branza de oaie, 50 gr. jumari