Paste cu peste

Spaghetti cu usturoi și anșoa

Rețetele de paste simple și rapide vă scot din încurcătură de fiecare dată când nu mai știți ce să gătiți. O porție de paste cât mai simplă este alegerea ideală pentru o cină rapidă, chiar și pentru cei care sunt la început de drum în ceea ce privește gătitul. Este și cazul acestei rețete pe care v-o propunem astăzi. O porție de spaghetti cu usturoi și anșoa, aromate, delicioase și foarte simplu de făcut. Sunt gata în mai puțin de jumătate de oră și puteți adăuga la rețetă orice alte ingrediente vă plac și vă trec prin cap. 

Gnocchi cu creveți și sos de parmezan

Combinația de paste cu creveți și parmezan este întotdeauna una irezistibilă. Mai ales dacă vorbim despre gnocchi, acele paste dense și sățioase, care sunt delicioase indiferent cu ce le combini. Gnocchi sunt un fel aparte de paste, pentru că sunt făcute cu cartofi, ou și făina. De aceea, datorită celor două tipuri de amidon din compoziție, gnocchi au o textură ușor lipicioasă și al dente, indiferent cât i-am fierbe sau cum i-am găti.  Îi puteți prepara în casă sau îi găsiți la supermarket, doar la raftul cu paste proaspete. Astăzi vă propunem o rețetă de gnocchi cu sos de parmezan și vin și creveți trași în unt. Sună delicios, nu-i așa?

Paste cu somon și parmezan

Atunci când nu mai știi ce să gătești, o porție de paste te scoate întotdeauna din încurcătură. Iar dacă le combini cu sosul sau cu carnea preferată, obții o masă delicioasă și rapidă. Astăzi vă propunem o rețetă ușoară și rapidă de paste cu somon, gata în 30 de minute. Fără sosuri grele, ușor de făcut și foarte gustoasă. Puteți folosi orice fel de paste vă plac, dar sunt indicate cele de dimensiuni mici: penne sau rigatoni, chiar și spirale.