Retete cu Sos Sriracha
Shaorma sănătoasă cu ton și avocado
Atunci când te gândești la shaorma, te gândești la o combinație nesănătoasă de carne, cartofi și sosuri grele. Dar ce ați spune dacă v-am propune o variantă sănătoasă de shaorma, cu ton și avocado? Combinate cu morcov proaspăt și frunze de salată.
Vită picantă în stil vietnamez
Atunci când ai la îndemână o bucată de carne de vită, dar nu este potrivită pentru friptură, o poți transforma într-un preparat în stil asiatic delicios și simplu de făcut. Fie că vorbim despre rețete chinezești, japoneze, vietnameze sau cu alt specific, toate sunt delicioase și se potrivesc de minune alături de o porție de orez simplu sau noodles. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una cu specific vietnamez și, dacă nu aveți carne de vită sau vreți să o înlocuiți, o puteți face și cu carne de porc sau pui.
Pui cu susan și sos de soia
Rețetele inspirate din bucătăria asiatică au avantajul că se prepară repede și nu necesită foarte multă grijă sau atenție. În mai puțin de 30 de minute, aveți o masă completă, cu tot cu garnitură, delicioasă și aromată. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una foarte simplă și la îndemână. Singurul lucru care v-ar putea pune probleme îl reprezintă ingredientele, pe care nu oricine le are în casă în mod obișnuit. Pentru că este o rețetă asiatică, și o parte dintre ingrediente sunt specifice bucătăriei asiatice.