Tort alb cu visine
Tort alb cu visine retete: cum gatesti tort alb cu visine si cele mai gustoase retete de tort cu crema de iaurt si visine, bombite cu visine, prajitura simpla cu visine, tort cu zmeura si frisca, tort cu crema de zahar ars si mere, tort de mere intregi cu crema de zahar ars, tort de bezea cu crema de ness, tort curcubeu, tort silvia, tort winter.Tort de ciocolata cu visine
1 blat de tort,1 plic crema de ciocolata,500 gr. visine,400 ml sirop pentru visine,1 esenta de migdale
Tort Marmorat De Visine
Pentru crema de visine: 400 g visine proaspete fara samburi 6 linguri zahar Pentru crema alba: 500g iaurt 200g smantana 200g zahar 4 plicuri gelatina pudra 400 ml apa 600ml frisca lichida visine fara smaburi pentru decor
Tort cu visine din compot
visine din compot150 g zahar2 pliculete zahar vanilatblat6 oua250 g zahar250 g faina1/2 scortisoara30 ml uleiun praf sareornatfriscavisine
Tort de ciocolata cu visine si fulgi de migdale
1 blat tort,2 plicuri crema ciocolata,600 gr. visine,150 gr. fulgi de migdale,300 gr. zahar
Tort Tiramisu cu visine (video)
1 pachet de piscoturi (400 gr) 1 kg de visine (fara samburi si stoarse de suc) 500 gr de suc de visine 4 oua 8-10 linguri de zahar pudra (depinde de gustul fiecaruia) 500 gr de mascarpone
Tort cu visine si crema de lamaie
1 blat de tort,2 plicuri crema de lamaie,500 gr. visine,400 ml lapte,100 gr. dropsuri de menta,100 gr. zahar,100 ml apa,1 plic zahar vanilat ( pentru sirop)1 lamaieinca o portie de sirop
Tort alb cu visine si ciocolata
Blat :250 g faina100 ml ulei100 ml lapte gras1 mana de stafideputin coniacesente3 oua mari400 g gem acrisor ( macese, zmeura, corcoduse sau prune)1 plic praf de coptPutina zeama de lamaie1 lingurita coaja de portocaleCrema ganache :200 ml smantana200 g ciocolata cu lapte si amaruie (mai multa ciocolata cu lapte pentru ca este destul de acrisor de la visine)Pentru asamblare :300 ml smantana½ kg visinezeama din compot pentru insiropat
Tort cu visine si ciocolata
Pentru blatul de tort* 8 oua * 8 linguri de zahar * 8 linguri de faina * 1 zahar vanilat * 1 praf de copt cu sofran * esenta de vaniliePentru crema de visine* 2 oua intregi * 4 linguri de zahar * 250 g visine (fara samburi) * 400 ml frisca lichida * 1 plic gelatinaPreparare crema de ciocolata* 150g ciocolata cu crema de coniac * 250g unt * 200g zahar * 3 oua * 3 linguri apa * 1ingura esenta de romPentru decor folosim* piscoturi * frisca * ciocolata rasa * lamaie verde * fructe
Tort steluta cu crema de visine si ciocolata
Blat de tort:7 oua,14 linguri zahar,4 linguri ulei,esenta de vanilie,1 /2 lingurita praf de copt,10 linguri faina.Crema de visine:1kg visine congelate,1 cana zahar,10 g praf de gelatina,esenta de vanilie.Crema de ciocolata:300 ml frisca lichida,100 g ciocolata,1 lingurita praf de gelatinaSirop:200 ml apa,4-5 linguri zahar,zeama de lamaie.Decor:frisca, stelute din ciocolata,stelute din gelatina rosie.
Tort cu mousse de visine
Blat5 oua250 g zahar10 linguri apa100 g nuca macinata1 praf de copt3 linguri cacao200 g fainaCrema300 g visine300 g frisca1 lingura gelatinaDecor1 ciocolata100 g smantana
Tort cu piscoturi, visine si frisca
1 pachet mare de piscoturi 500 ml lapte 5 galbenusuri esenta de vanilie 300 g zahar 20 g gelatin 2 linguri amidon alimentar 1 cutie compot de ananas 500 g frisca lichida 350 g visine coapte pentru decor: frunze de menta bomboane ornament frisca batuta
Tort de ciocolata cu crema de iaurt si visine
Blat:8 oua, 120 grame zahar, 80 grame faina, 20 grame amidon, 30 grame cacaoCrema:6 foi de gelatina, 400 g iaurt, 100 g zahar, 1 borcan compot de visine sau cirese, 300 ml frisca
Tort crocant cu crema de vanilie si visine
Pentru blaturi 4 albusuri de ou 450 gr zahar pudra semintele rase de la 2 pastai de vanilie Pentru crema 4 plicuri pudding de vanilie 1,2 litri lapte 50 gr zahar Pentru d'ecor visine din compot scurse bine alune sarate tocate mare
Tort cu visine de post
Pentru o forma de 18cmBlat cacao: 110g faina20g cacao1/2 lingurita bicarbonat1/4 lingurita sare50g zahar brun (sau zahar)120ml apa rece1 lingura otet50ml uleiesenta de vanilieCrema:600g tofu40g fructoza (sau 60g zahar)200ml zeama de la compotul de visine1 lingurita zeama de lamaie2 pliculete gelatina vegetala (10g)un praf de sare2 linguri uleiesenta de vanilie1 borcan mare cu compot de visine (fara samburi)
Visinata cu samburi de visine
2 kg visine, 1 kg zahar, 100 gr samburi de visine, 1 l alcool, 1 l votca
Placinta de ciocolata cu visine
Pentru aluat 200 gr unt 100 gr zahar alb 100 gr zahar brun 1 plic zahar vanilat bourbon 1 ou 150 gr iaurt 420 gr faina 50 gr pudra de cacao un praf de sare 1 plic praf de copt 1 lingurita scortisoara macinata Pentru umplutura 800 gr compot de visine (cu doar 1/2 din sirop pastrat) - sau se pot folosi visine proaspete curatate de samburi apoi fierte in apa cu zahar pana cand se face un siorp alaturi de visine 80 gr amidon alimentar 2 lingurite esenta de vanilie zahar amestecat cu scortisoara pentru presarat
Tort cu ciocolata, visine si banane (de post)
Blat 300 g faina de grau 30 g cacao neagra 110 g zahar brun 375 ml apa minerala carbogazoasa 80 ml ulei de palmier 1 lgt scortisoara pudra 2 lgt praf de copt 3 lgt esenta de vanilie (homemade) Crema: 3 banane mari zeama de la o lamaie 3 lg cu varf faina de orez expandat 150 g dulceata de visine Sirop: Amestecam 30 ml sirop de visine + 70 ml apa/ceai Glazura: 100 g ciocolata 55% cacao 2 lgt ulei de palmier 2 lgt apa 2 lgt miere de albine
Prajitura delicioasa cu visine
Pt. blat: 4 oua mai mici 50 ml ulei 5 linguri de zahar 1 praf de copt 1 plic zahar vanilat 5 linguri de faina aproximativ 50 gr visine fara samburi Pt. jeleul de visine: 300 gr visine fara samburi 2 linguri de zahar 1 plic gelatina Dr.Oetker 250 ml suc de visine Pt. decor: Frisca
Tarta cu crema de iaurt si visine
Pentru blat: 4 oua 4 linguri zahar 2 linguri apa rece 4 linguri cu varf faina 1 lingura cacao jumatate pliculet praf de copt 1 plic zahar vanilat Crema: 550 gr iaurt simplu(mai gras sau mai putin gras,dupa preferinta.eu am folosit unul cu 0,1 % grasime) 1 borcanel mic de visine fara samburi 5-6 linguri zahar pudra 1 esenta vanilie 1 plic zahar vanilat coaja rasa de lamaie 6 foi gelatina(10 gr in total au avut) Jeleu: 250 gr sirop visine(sau zeama de visine dintr-un compot) 1 plic tort jelee rosu 2 linguri rase de zahar
Tort diplomatic cu visine
Pandispan: 4 oua intregi 150g zahar 150g faina sare o jumatate teaca de vanilie unt si faina pt tapetarea tavii Pt foaia frageda si crocanta: -1 pachet de 250g foaie frageda din comert Pt crema: -250ml frsca lichida 30g zahar farin 4 oua 40g faina 500ml lapte 100g zahar o jumatate teaca de vanilie coaja de la o jumatate de lamaie Pt insiropat: Personal am folosit 30ml visinata in care am adaugat 100ml apa -pt decor am folosit visine proaspete si visine insiropate -in plus o mana de fulgi de ciocolata amara
Briose cu jeleu de visine
3 oua40 g unt125 ml iaurt cu visine150 g zahar170 g faina2 lingurite praf de coptcoaja rasa de lamaiePentru jeleu:400 ml compot de visine (sau suc natural de visine)2 linguri zahar1 pachet cu praf de budinca de vanilie
Tort cu visine si doua feluri de ciocolata
Blat: 3 oua 6 linguri zahar 6 linguri lapte 6 linguri ulei 8 linguri faina 1 lingurita praf de copt un varf de cutit sare Crema 1: 120 gr ciocolata alba 100 ml frisca lichida neindulcita 2 linguri zahar (sau mai putin daca nu vreti foarte dulce) 2 lingurite unt Crema 2: 100 gr ciocolata de lapte 100 ml frisca lichida neindulcita 2 linguri zahar 2 lingurite unt Crema de fructe: 300 gr visine (cantarite cu samburi) 2 linguri zahar 2 lingurite amidon Pentru insiropat: 100 ml lichior de visine (sau de orice fructe rosii aromate) Pentru ornat: visine si forme de ciocolata
Pancakes cu ciocolata si visine
300 g faina 500 ml lapte batut 50 g unt topit 3 linguri zahar 2 oua 1 lingurita praf copt 1 lingurita bicarbonat 100 g ciocolata 150 ml smantana dulce p frisca esenta rom dulceata de visine visine proaspete
Melci cu visine
aluat foietaj un borcan visine fara samburi esenta de migdale ( optional) un ou 2 pachetele zahar vanilat
Gatisoare cu visine
1 aluat foietaj fara drojdii, 1 borcan de 350gr. dulceata de visine mac pentru presarat
Compot de vișine cu zahar vanilat
Compotul de vișine cu zahăr vanilat este o rețetă tradițională și apreciată, perfectă pentru orice sezon. Este o modalitate excelentă de a conserva vișinele și de a le transforma într-un desert savuros. Acest compot este ușor de preparat și necesită doar câteva ingrediente simple.
Prajitura Scufita-Rosie
Ingrediente:3 oua, 5 linguri de zahar, 11 linguri de faina, 100 ml ulei, 200 ml lapte, 1 lingura de miere, 1 lingura de visinata, 2 linguri cu varf cu visine proapete sau din compot, fara samburi, 1 lingurita de praf de coptCrema:400 ml lapte, 1 budinca de vanilie, 1 lingura de faina, 5 linguri de zahar, 500 de grame de branza dulce grasa (eu am folosit milli, data viitoare o sa folosesc philadelphia sau oricum ceva cu textura mai fina), 250 ml frisca indulcita, 1 plic de intaritor de frisca, un compot mare de visine sau 400 grame de visine proaspete, suc din compot, 1 plic de jeleu pentru tort
Tort rapid si usor cu fructe si quark
Tort: 3 oua (puteti pune si 4 daca va plac mai multe), 4 linguri de gris, 1000 g quark, 1 pachet pudding (pentru ca am folosit zmeura, am folosit pudding de capsuni), fructe (eu am pus zmeura), o lamaie spalata bine, praf de vanilie, 150 g zahar (sau indulcitor, sau fructoza)Decoratie: 4 lingurite cacao, zahar pudra, cateva visine
Tort cu visine si migdale
Blat: 175g faina,1 lingurita praf de copt,1 lingurita scortisoara macinata, 50g migdale macinate, 175g unt sau margarina la temp.camerei, 175g zahar, 3 oua, coaja rasa fin si suc de la o portocala.Ingrediente ptr stratul de deasupra: 900g visine fara samburi,1 00ml suc de coacaze negre, 1/2 pachet de gelatina, 225g peltea de coacaze rosii, 175 ml frisca lichida(29-35% grasime), 50g fulgi de migdale prajiti usor.
Tort de vanilie cu pudding, visine si ciocolata
Pentru aluat 1 baton de vanilie 4 oua 120 gr zahar 120 gr faina 20 gr amidon alimentar 1 lingurita praf de copt 40 gr unt sau margarina Rama topit(a) Pentru umplutura si d'ecor 1L lapte 1 plic praf de pudding de ciocolata 1 plic praf de pudding de frisca 5-6 linguri zahar 200 gr visine din compot 100 gr ciocolata topita
Visine cu zahar si frisca naturala (preparate de sotul meu)
visine proaspete sau congelate zahar dupa gust un pliculet de zahar vanilat esenta de visine dupa gust frisca naturala
Coltunasi cu visine si sos
3 oua, 100 ml apa, 300-350 g faina, un praf de sare, 1 kg visine, 1 cana zahar, 50 g unt, smantana.
Tarta de visine cu budinca de vanilie
un pachet de aluat de placinta, un plic de budinca de vanilie (sau de frisca ce va place), 500 ml de lapte 150 g de zahar pentru budinca, 150 g de zahar ptr visine, o cana de visine fara samburi, gris
Tort Pădurea Neagră. Rețeta originală cu vișine și ciocolată
Vrei să impresionezi? Încearcă rețeta originală de Tort Pădurea Neagră cu vișine și ciocolată. O rețetă clasică, delicioasă și ușor de preparat. Învață cum să faci acest tort uimitor, cu blaturi de ciocolată, cremă de frișcă și cireșe aromate.
Placinte cu gem de visine
500 gr faina alba de grau 100gr iaurt 150 gr lapte 1 ou 1 lingurita sare 2 linguri zahar 2 linguri ulei 1 pliculet drojdie uscata 200 gr zahar pudra Un borcan gem de visine Ulei de palmier pt prajit Sos de visine
Tort mascota cu biscuiti
200 g unt, 4 buc. oua, 200 g zahar, 50 g cacao, 20 g esenta rom, 100 g nuci, 125 g stafide, 400 g biscuiti vanilati, 200 ml cafea, 1 pumn visine din visinata
Mere invelite in foietaj cu sos de vin alb
Pentru 6 portii:6 mere potrivite250 g foi de placinta100 g stafide aurii100 g visine uscate100 g merisoare uscate100 g dulceata de afine100 g zahar brun100 g unt50 g nuci2 galbenusuri de ou1 lingurita de scortisoaraPentru sosul de vin alb aveti nevoie de:3 galbenusuri de ou75 g zahar pudra5 linguri de vin alb demidulce
Desert rapid cu visine
- cateva visine - zahar - scortisoara - esente (dupa preferinta eu am folosit esenta de rom si de migdale) - 1-2 frunze de busuioc
Compot delicios de visine
2 kg visine mai necoapte, 20 lg zahar, 2 plicuri zahar vanilinat
Strudel Croco-zemos Cu Visine Si Alune De Post
800g aluat foietaj congelat, un borcan compot de visine fara samburi 720ml sau visine proaspete, 50g zahar, 10g amidon, 100g alune de padure sau fulgi de migdale, zahar pudra.
Prajitura cu visine si bezea
Pentru blat4 oua4 galbenusurio cana cu zaharun praf de coptesenta de vanilie2 cani faina1 Kg visinePentru bezea:4 albusuri8 linguri cu zahar2-3 picaturi cu zeama de lamaieesenta de vaniliePentru decor:sirop de visine
Prajitura in trei culori cu visine
7-8 oua 10 linguri zahar 4 linguri apa sau apa minerala 7-8 linguri faina un praf de copt esenta de vanilie cacao visine din compot nuca de cocos Pentru crema: 1 unt 100 g budinca de vanilie zahar vanilat zeama de la un compot de visine (borcan de 800 g) 4 linguri de zahar
Bombe de ciocolată cu vișine
Bombele cu biscuiți și cacao, umplute cu vișine și tăvălite prin nucă de cocos sunt delicioase și potrivite pentru orice ocazie.
Compot de vișine simplu - rețetă și beneficii
Căldura verii cere o băutură răcoritoare, iar compotul de vișine e alegerea perfectă. E ușor de preparat, delicios și plin de vitamine. Iată cum îl prepari și tu acasă.
Tort cu crema de ciocolata fara gelatina
Blaturile in doua nuante de galben, crema de ciocolata fara gelatina, visine din compot
Prajitura de visine cu bezea
ngrediente: pentru blat: 300-400 g faina 150 g margarina 4 galbenusuri 100 g zahar pudra 1 praf de copt esenta de vanilie pentru umplutura de visine 150 g zahar 500 g visine 1 esenta de vanilie 1 plic gelatina pentru bezea: 4 albusuri 150 g zahar 2 linguri zeama de lamaie