Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Buze mai pline

Aplica un strat de crema pe buze si apoi presara putina scortisoara. Freaca putin buzele pentru ca amestecul sa intre in piele. Vei avea o senzatie usoara de mancarime. Apoi mai aplica un strat de crema si te poti da cu rujul preferat.

Efect anti-acneic

Prepara o masca din trei linguri de miere si o lingurita de scortisoara. Aplic-o pe fata si las-o sa actioneze aproximativ 10 minute, sau pana cand fata incepe sa te arda usor, apoi clateste cu apa din abundenta.

Tratament pentru cresterea parului

Amesteca doua linguri de scortisoara si doua de miere intr-o jumatate de cana de ulei de masline putin incalzit. Adauga un ou pentru a ingrosa amestecul. Aplica solutia pe parul ud si las-o sa actioneze 10-15 minute. Apoi spala-te cu sampon. Foloseste masca o data pe saptamana.

Improspateaza respiratia

Pentru o respiratie mai proaspata mesteca un baton de scortisoara. Mai poti face gargara cu apa calduta amestecata cu scortisoara macinata.

Gomaj pentru piele uscata

Ai nevoie de sare de mare, ulei de migdale, ulei de masline, miere si scortisoara. Aplica amestecul pe piele, freaca putin si apoi clateste.