Cateva variante simple, care te pot ajuta in lupta cu celulita.

1. Apa calduta cu lamaie
Stoarce jumatate de lamaie intr-un pahar cu apa calduta. Bea amestecul in fiecare dimineata, pe stomacul gol, dar si inainte de culcare. In scurt timp, vei scapa de grasimea de pe abdomen, solduri si coapse, dar si de celulita. In plus, apa cu lamaie iti va curata sistemul digestiv de toxine.

2. Cafeaua neagra
Este saraca in calorii si este un partener de nadejde in regimurile de slabit. In plus, zatul de cafea te poate ajuta sa scapi de aspectul de coaja de portocala. Aplica pe zona cu probleme, lasa sa actioneze timp de 12 minute, apoi spala bine cu apa calduta.

3. Laptele
Un pahar de lapte la micul dejun te poate ajuta sa slabesti. Insa, consumat in cantitati mari, are efecte inverse. Calciul din lapte are un rol esential la spargerea celulelor de grasime din corp contribuind astfel la scaderea in greutate.

4. Supa
Snt extrem de slabe in calorii. In urma unui studiu, s-a demonstrat ca cei care care consuma supa, in fiecare zi, au sanse sa piarda din surplusul de greutate cu 50% mai mult decat persoanele care isi iau un numar similar de calorii, dar din alte preparate.

5. Ceaiul verde
Cand vorbim de celulita si de slabit, nu putem sa nu amintim de ceaiul verde. Acesta este extrem de eficient in diete. El accelereaza mecanismul de ardere a grasimilor. Este indicat sa bei minim doua cani de ceai verde in 24 de ore, timp de doua luni.