De parca nu ar fi de ajuns, aceasta afectiune este destul de greu de vindecat si ai nevoie de multa perseverenta, dar si de produsele potrivite. Noi iti dam o mana de ajutor.

Nu trebuie sa cheluiesti o avere pe creme si tratamente anticelulitice. Poti folosi uleiuri esentiale, care sunt accesibile ca pret si destul de usor de gasit in magazinele cu produse naturiste. Iata care sunt cele mai bune dintre ele.

Uleiul de portocale

Bogat in vitamina C, acest ulei parfumat se absoarbe rapid in piele si lupta eficient cu celulita. Totusi, daca ai pielea foarte sensibila, nu e indicat sa il folosesti.

Uleiul de piper negru

Masajul cu acest ulei accelereaza circulatia sangelui si poate duce la inrosirea pielii, pentru cateva minute. Cel mai bine ar fi sa amesteci doua picaturi cu niste ulei de migdale sau chiar cu ulei de masline. Totusi, se spune despre el ca ar face minuni impotriva celulitei.

Uleiul de salvie

Pe langa faptul ca poate trata iritatiile pielii, uleiul de salvie este excelent in tratamentul celulitei. Bun hidratant, acest ulei catifeleaza pielea si estompeaza chiar si inesteticele vergeturi.

Pentru ca efectul sa fie cel scontat, tine cont ca nu este suficient sa intinzi produsele pe piele. Masajul joaca un rol foarte important in lupta cu celulita. De asemenea, este important sa fii perseverent si sa nu e peste noapte.