Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Atunci când spui bucătărie franceză, te gândești automat la brânzeturi, vinuri fine și deserturi sofisticate, nu-i așa? Săptămâna aceasta, poți aduce o parte din aromele franceze în bucătăria ta, pentru că la Lidl este săptămâna dedicată deliciilor franțuzești.

Toate produsele sunt tentante, așa că dacă nu știi ce să alegi, am făcut noi o selecție pentru tine:

Macarons

Începem în forță, cu unul dintre cele mai populare deserturi franțuzești: macarons. Le găsești la raftul cu produse congelate, într-o cutie cu patru arome: zmeură, ciocolată, fistic și cafea.
Preț: 12.99 lei/ 120g

Profiterol

Continuăm în dulcele stil clasic, cu celebrele gogoși umplute cu cremă de vanilie și decorate cu topping de ciocolată neagră.
Preț: 13.99 lei/ 450g

Brânzeturi

Nu există bucătărie franceză fără o selecție de brânzeturi rafinate. Găsești câte sortimente vrei săptămâna aceasta la Lidl. Evident că nu lipsesc brânza brie, camembert sau cea cu mucegai albastru.

Se potrivesc perfect lângă un pahar de vin, sau ca aperitiv, alături de o selecție de mezeluri.

Preț: între 6.99 lei și 17.99 lei

Selecție de mezeluri

Și dacă tot vorbeam despre aperitiv, selecția de șuncă, salam uscat și bacon afumat este numai bună de servit alături de brânzeturi și un pahar de vin.
Preț: 14.99 lei/ 250g

Muștar franțuzesc

Aproape că nu există rețetă sau sos franțuzesc în care să nu trebuiască să folosiți muștarul clasic. Îl găsiți la un preț foarte bun, 2.99 lei/ 200g, și este perfect pentru un sos remoulade, servit alături de o friptură de vită.

Quiche Lorraine

Dacă vrei să-ți impresionezi prietenii cu o tartă tipic franțuzească, poți să trișezi un pic, cu un quiche lorraine semi-preparat. Tot ce ai de făcut este să o pui în cuptor și să o lași conform instrucțiunilor de pe pachet.
Preț: 11.99 lei/ 400g

Vin alb sec

Am lăsat la final cireașa de pe tort: vinurile. Nimic nu complimentează o masă, franțuzească sau nu, mai bine decât un pahar de vin. Fie că vă place vinul alb, rose, sau îl preferați pe cel roșu, le găsiți pe toate săptămâna aceasta, la prețuri între 11.99 lei și 14.99 lei.

Acestea fiind zise, vă dorim inspirație și... bon appetit! :)