Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Daca visezi deja cu ochii deschisi la o vacanta in Grecia, dar nu ai posibilitatea sa pleci chiar acum, poti aduce Grecia mai aproape de tine. Iar cel mai la indemana mod este sa aduci o parte din gustul Greciei la tine in bucatarie.

Stii deja ca secretul oricarui preparat culinar cu specific international il reprezinta ingredientele autentice. Daca iti faci cumparaturile la Lidl, probabil ca stii deja campania lor cu saptamani tematice. In fiecare saptamana, au in stoc produse specifice altei culturi, inclusiv cea romaneasca.

Saptamana aceasta, Grecia este inspiratia, iar daca ajungi la Lidl si nu stii ce sa alegi, te ajutam noi.

Am facut o selectie de produse care aduc mai aproape de tine experienta din bucataria mediteraneana si pe care le poti folosi in diverse combinatii culinare.

Branza tare Graviera (17.99 lei/350g). O poti folosi la paste, aperitive, gustari, in combinatii cu alte feluri de branza, prosciutto si fructe sau ca atare.

Iaurt grecesc (2.49 lei/240 g). Iaurtul grecesc nu mai are nevoie de nicio prezentare. Unul dintre cele mai populare si versatile produse, alaturi de uleiul de masline, poate fi folosit intr-o multime de feluri, traditionale sau nu. Tzatziki, in combinatie cu fructe, nuci si miere sau simplu, iaurtul grecesc e cremos si consistent, datorita continutului bogat in grasimi.

La categoria dulciuri, chiar ai de unde alege! Noua ne-au facut cu ochiul fursecurile cu umplutura (8.99 lei/330g) si un Nougat Mix (8.99 lei/180g). Dar de departe cele mai tentante sunt aceste fructe caramelizate in sirop. Smochine, coji de bergamota si coji de portocale (8.99 lei/453 g). Se potrivesc perfect in combinatie cu iaurtul grecesc si te duc cu gandul fix la un mic dejun pe o insula greceasca.

Evident ca nu puteau lipsi bauturile, asa ca fie ca esti fan vin sau bere, le gasesti pe amandoua. Daca iti place vinul dulce, cu usoare arome fructate, Samos se potriveste atat langa un fel principal, cat si alaturi de o gustare sau desert. Costa 24.99 lei o sticla. Daca preferi berea, poti alege intre cea cu alcool si cea fara alcool, cu suc de fructe (2.79/2.99lei)