Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Știm, sună ciudat. Știm, e cea mai nebună combinație de gusturi pentru cei mai conservatori. Dar trebuie să recunoști că e o idee extrem de originală, iar dacă ești pasionat de gastronomie și gusturi atipice, trebuie să o încerci!

Ideea le-a venit celor de la Oro Toro, care au combinat gustul de cozonac, cu carnea de mistreț, pentru carnivorii adevărați, așa cum o spun chiar ei.

Burger-ul este ceva total atipic și trebuie să recunoaștem că e nevoie de curaj să scoți pe piață așa ceva. Chifla este dulce și conține nucă, exact cum e și cozonacul. Carnea cu care este umplut burger-ul este de mistreț.

Trebuie să îți spunem că dacă nu ești adeptul combinație de gust dulce cu sărat, nu-ți va plăcea. Dar dacă vrei să iei o pauză de la sarmale, salată de boeuf, dar nu și de la cozonac și carne de porc (mistreț) zilele acestea, cozoburger-ul este exact ce îți trebuie.

Cozoburger-ul este în ediție limitată, de Sărbători, și este disponibil doar în restaurantul Oro Toro by Osho deschis în Piața Romană din București.

Dacă vrei să-l încerci, grăbește-te! Îl găsești doar până pe 31 decembrie.