Un sandvis sanatos si gustos pentru mese in fuga.
Timp total 55 minute
Ingrediente
- 1100g file de somon
- 1 cana pesmet
- 1/2 ceasca de ceapa rosie tocata
- 1 lingura mustar Dijon
- 2 lingurite de hrean
- 2 oua, batute usor
- 1 lingura rozmarin proaspat, tocat
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper negru
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare
1. Se taie somonul in cubulete foarte mici, eliminand oasele ramase.2. Intr-un castron mare, se amesteca somonul tocat cu pesmetul, ceapa rosie, mustarul Dijon, hrean si oua. Se condimenteaza cu rozmarin, sare si piper. Se lasa sa se raceasca cel puțin 30 de minute in frigider.
3. Se incalzeste o tigaie grill la foc mediu.
4. Se formeaza amestecul de somon in 8 burgeri. Se acopera usor fiecare burger cu ulei de masline.
5. Se gatesc burgerii de somon pe grill timp de 4-5 minute pe fiecare parte.