Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
  • Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
  • Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
  • Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
  • Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat
  • Șansa de a slăbi kg bune până la Paște

Potrivit AICR (Institutul American de Cercetari in Domeniul Cancerului), merele contin una dintre cele mai mari cantitati de antioxidanti. Pe langa acesti antioxidanti, merele contin alte fitochimicale, care actioneaza pentru a "impiedica extinderea cancerului, opresc cresterea tumorii si chiar distrug celulelor canceroase". Dupa mai multe studii, AICR a ajuns la concluzia ca "un consum de unul sau mai multe mere pe zi a fost asociat cu un risc mai mic de cancer pulmonar si cancer de colon".

Un studiu realizat la Universitatea din Ohio, de asemenea, a constatat ca un mar pe zi poate reduce nivelul de colesterol. Acest studiu a analizat efectele mai multor remedii, inclusiv ceai verde si extract de tomate, dar a ajuns la concluzia ca merele sunt cele mai eficiente in scaderea colesterolului.

In concluzie, un mar pe zi nu tine, literalmente, doctorul departe, dar are cu siguranta beneficii majore asupra sanatatii. Merele pot reduce riscul unor boli grave. Si chiar daca nu tine neaparat doctorul departe, s-a constatat ca cei care mananca un mar pe zi iau mai putine medicamente. Deci... un mar pe zi tine, cel putin, farmacia departe.