Ți-e poftă de un hamburger, un Big Mac sau poate o porție de cartofi prăjiți? Dar ce zici și de o înghețată de la Mc? Ți-am făcut poftă, dar parcă nu ai chef să ieși din casă? Nu-i nimic, McDonald's îți aduce produsele acasă.

Cel mai popular restaurant de tip fast-food din lume a introdus și în România sistemul delivery în urmă cu câțiva ani, dar acum a extins zonele de livrare. Deocamdată este disponibil doar în București și numai în anumite zone.

Știi vorba aceea, dacă nu se duce Mahomed la munte, vine Muntele la Mahomed. Pe același principiu, McDonald's vine în întâmpinarea nevoilor clienților și introduce și pe piața din România sistemul de livrare la domiciliu. Este adevărat că primul pas a fost făcut în 2013, dar atunci se desfășura doar în Piața Victoriei din București.

În țări precum India sau China, McDonald's face livrări la domiciliu de ani buni. Reprezentanții restaurantului spun că extinderea pe piața de livrare le-a crescut veniturile cu 10-15%. Și asta e ceva, dacă te gândești că Mc este restaurantul cu cea mai mare cotă de piață din lume. În fiecare secundă, se vând mai mult de 75 de hamburgeri în toată lumea.

Ce trebuie să faci? Verifici la ei pe site dacă ești în zona de livrare, plasezi comanda online și primești produsele acasă.
Ți-ar plăcea ca serviciul de livrare să se extindă la nivel național?