Iata o reteta delicioasa de ardei umpluti, usor de facut. Fiecare ardei contine carne de vita, ceapa, rosii, orez si branza.

Ardei umpluti
Timp total 1 oră

Ingrediente

6 ardei grasi sare 450g carne tocata de vita 1/3 cana de ceapa, tocata piper 400g rosii decojite, tocate 1 lingurita Sos Worcestershire 1/2 cana orez 1/2 cana apa 1 cana branza Cheddar, tocata 300g suc de rosii

Mod de preparare

1. Se pune o oala de apa cu sare la fiert. Se taie ardeii si se scot semintele. Se oparesc ardeii in apa clocotita timp de 5 minute. Se scurg. Se imprastie fiecare ardei cu sare si piper si se lasa deoparte.

2. Intr-o tigaie mare, se gatesc carnea de vita si ceapa timp de 5 minute sau pana cand carnea de vita este rumenita. Se scurge excesul de grasimi si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga rosiile, orezul, 1/2 cana de apa si sosul Worcestershire. Se acopera si se fierbe timp de 15 minute sau pana cand orezul este fiert. Se ia de pe foc si se adauga branza.

3. Se incalzeste cuptorul la 175 grade C. Se umple fiecare ardei cu amestecul de carne de vita si orez si se pun ardeii intr-un vas de copt, cu umplutura in sus. Intr-un castron mediu, se combina sucul de rosii cu suficienta apa pentru a face un sos consistenta. Se toarna peste ardei.

4. Se coace acoperit timp de 25-35 de minute, pana cand branza este topita.