O masa usoara, dar satioasa, care este gata in putin peste o jumatate de ora.
Timp total 35 minute
Ingrediente
- 1 ardei rosu, mare si 1 ardei galben, mare
- 100g dovleac, taiat cubulete
- 1/4 lingurita de fulgi de chilli
- 75g de cuscus
- 300ml supa de legume
- 1 lingura de seminte de pin, prajite
- coriandru proaspat
- 50g feta, taiata cubulete
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se taie ardei pe jumatate, mentinand intacte coditele, si se curata de seminte si se pun, alaturi de cubuletele de dovleac, pe o foaie de copt. Se stropesc cu putin ulei de masline, se asezoneaza si se presara cu fulgii de chilli. Se coc timp de 25 de minute, intorcand ocazional.2. Intre timp, se gateste cuscus-ul intr-o cratita cu supa fierbere timp de 6-8 minute, amestecand ocazional. Se scurge printr-o sita, apoi se asezoneaza. Se adauga semintele de pin prin cuscus, impreuna cu coriandrul tocat, divleacul si feta.
3. Se umplu jumatatile de ardei cu cuscus si se lasa la cuptor timp de 5 minute.