Batoane energizante care au un gust mult mai bun decat cele pe care le gasesti in comert.
Timp total 3 ore și 15 minute
Ingrediente
- 2 cani curmale fara samburi, tocate
- 2 cesti caju
- 1 cana migdale
- 3/4 cana cacao
- 2 linguri ulei de nuca de cocos, topit
- 1/2 ceasca nuca de cocos rasa
- 2 lingurite extract de vanilie
- 1 lingura espresso rece
- 1/2 lingurita sare
- un varf de cayenne
Mod de preparare
1. Se pun migdalele, nucile caju, nuca de cocos, curmale, cacao, ulei de nuca de cocos, vanilie, cafea rece, cayenne si sare intr-un bol. Se paseaza cu un blender timp de aproximativ 1 minut. Amestecul trebuie sa fie lipicios si suficient de umed pentru. Se adauga mai multa cafea daca este necesar. Se paseaza bine.2, Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu folie de plastic. Se preseaza cu o spatula pana cand amestecul este neted. Se acopera cu folie.
3. Se lasa sa se raceasca timp de 2 sau 3 ore. Se scoate din tava si se taie in batoane.