Biscuiti Anzac Vegani
Timp total 25 minute

Ingrediente

  • 360g fulgi de ovaz
  • 70g faina de nuca de cocos
  • 160 ml sirop de artar
  • 2 lingurite pasta de vanilie
  • 90g tahini
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri ulei de nuca de cocos
  • 70g de nuca de cocos tocata

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 160C. Se tapteaza 2 tavi cu hartie de copt.

2. Se amesteca ovazul, faina, sirop de artar, vanilie, tahini, bicarbonat, ulei, 35g de nuca de cocos tocata si 80 ml apa, intr-un mixer pentru a se combina.

3. Se transfera intr-un castron si se adauga restul de 35g de nuca de cocos maruntita, si se amesteca bine cu mainile.

4. Se ruleaza in 20 de bile de dimensiuni egale. Se aplatizeaza biscuitii, apoi se imparte in tavi. Se coc timp de 22-24 de minute pana devin aurii.

5. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca complet.