Biscuiti care ti se topesc in gura si care te trimit cu gandul la fursecurile facute de bunica, in copilarie.
Timp total 1 oră
Ingrediente
- 300g faina
- 30g cacao
- 250g unt (temperatura camerei)
- 125g zahar pudra
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 190C. Se cern faina si pudra de cacao intr-un bol si se lasa deoparte.2. Se bat untul si zaharul pana cand se formeaza o compozitie cremoasa si palida.
3. Se incorporeaza faina, pana cand se formeaza un aluat.
4. Se roteste aluatul rapid, intre palme, in bile de dimensiunea unei nuci si se aranjeaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt. Se apatizeaza cu o furculita.
5. Se lasa la cuptor timp de 5 minute, apoi se micsoreaza temperatura pana la 170C si se lasa la cuptor inca 15-20 de minute. Se lasa sa se raceasca si se servesc.