O alternativa delicioasa la placinta cu dovleac, mai ales daca esti un fan al cheesecake-ului.

Cheesecake cu dovleac, in doua straturi
Timp total 1 oră și 10 minute

Ingrediente

  • 230g crema de branza
  • 1/2 cana de zahar
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • 2 oua
  • crusta de biscuiti graham
  • 1/2 cana piure de dovleac
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • cuisoare
  • nucsoara

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 165 grade C.

2. Intr-un castron mare, se combina crema de branza, zahar si vanilie. Se bat pana cand este neteda. Se adauga ouale, pe rand. Se ia o cana din compozitie si se imprastie peste crusta de biscuiti graham, netezind partea superioara. Se pune deoparte.

3. Se adauga pireul de dovleac, scortisoara, cuisoare si nucsoara la crema de branza ramasa si se amesteca usor pana cand se combina. Se imprastie peste primul strat de crema de branza.

4. Se coace in cuptor timp de 35-40 de minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se lasa in frigider timp de 3 ore sau peste noapte. Se decoreaza cu frisca inainte de servire.