Reteta perfecta pentru a te bucura de toate aromele toamnei.

Cheesecake de toamna
Timp total 1 oră și 10 minute

Ingrediente

1 cana biscuiti Graham, macinati 1/2 cana nuci pecan maruntite 3 linguri zahar 1/2 lingurita scortisoara 1/4 cana unt, topit 230g crema de branza 1/2 cana zahar 2 oua 1/2 lingurita extract de vanilie 4 cani de mere - decojite, taiate in felii subtiri 1/3 cana zahar 1/2 lingurita scortisoara 1/4 cana nuci pecan, maruntite

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175 grade C. Intr-un castron mare, se amesteca biscuitii macinati, 1/2 cana de nuci pecani tocate fin, 3 linguri de zahar, 1/2 lingurita de scortisoara si untul topit. Se preseaza pe partea inferioara a unei tavi. Se coace in cuptorul preincalzit timp de 10 minute.

2. Intr-un castron mare, se combina crema de branza si 1/2 cani de zahar. Se amesteca bine pana cand compozitia este cremoasa. Se adauga ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare adaugare. Se incorporeaza vanilia, apoi se toarna compozitia in tava, peste custa de biscuiti.

3. Intr-un castron mic, se amesteca 1/3 cana de zahar si 1/2 lingurita de scortisoara si se trec feliile de mere prin acest amestec. Se aranjeaza feliile de mere peste stratul de crema de branza si apoi se imprastie 1/4 cana de nuci pecan tocate.

4. Se coace in cuptor timp de 60-70 de minute. Se scoate si se lasa sa se raceasca complet inainte de servire.