Timp total 1 oră și 20 minute
Ingrediente
- Pentru baza:
- 200g biscuiti digestivi
- 25g zahar pudra
- 1 lingurita sare de mare
- 75g unt
- Pentru umplutura:
- 600g crema de branza Philadelphia
- 200g zahar pudra
- 300ml smantana
- 3 oua
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 50g faina
Mod de preparare
1. Pentru a face baza, se maruntesc biscuitii intr-un blender si se amesteca cu 25g de zahar, sarea si untul topit. Se apasa amestecul uniform intr-un vas uns si tapetat cu hartie de copt, apoi se lasa la rece timp de cel putin 30 de minute sau peste noapte.2. Pentru a face umplutura, folosind o lingura, se amesteca crema de branza, zaharul si 200 ml de smantana impreuna intr-un bol pana la omogenizare. Se adauga ouale, pe rand, apoi se adauga vanilie. Cu ajutorul unei linguri de metal, se adauga faina, pentru a forma un aluat.
3. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se scoate baza din frigider si se adauga umplutura peste baza. Se coace timp de 45-60 minute, pana cand partea de sus este aurie. Se lasa sa se raceasca complet in hartia de copt. Atunci cand se raceste, se transfera la frigider pentru cel putin 3 ore sau peste noapte.
4. Pentru a servi, se raspandeste smantana deasupra, intr-un strat subtire si uniform.