Se fac atat de repede, incat te vor scuti de orele intregi petrecute in bucatarie. In plus, sunt delicioase!
									Timp total 20 minute
								
														Ingrediente
- 300g cartofi
 - 200g conserva porumb dulce, scurs
 - 2 linguri sos thailandez dulce
 - 1/2 lime, coaja si sucul
 - coriandru proaspat, tocat
 - 1 ardei iute, fara seminte si fin feliat
 - 2 linguri faina
 - 1 ou, batut
 - ulei vegetal
 - 195g guacamole
 
Mod de preparare
1. Se curata si se dau cartofii pe razatoare, pe un prosop de bucatarie curat, se stoarce excesul de lichid, apoi se pun intr-un castron.2. Se adauga porumbul dulce, sosul thailandez, ardeiul iute, coaja de lime, cea mai mare parte a coriandrului, ardeiul iute, faina si jumatate din oul batut. Se amesteca bine. Se toarna uleiul intr-o cratita mare, la foc mediu.
3. Cand este fierbinte, se adauga o lingura de amestec si se apasa usor cu o spatula. Se gatesc pe o parte timp de 2 minute sau pana cand capata o culoare maro-aurie si sunt crocante, apoi se intoarc cu atentie si se gatesc timp de 2 minute. Se scot, se lasa deoparte si se repeta cu amestecul ramas.
4. Intre timp, se amesteca guacamole cu suc de lamaie si coriandrul ramas. Se servesc chiftelele cu guacamole.