Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Supe și ciorbe
Ciorbe
Ciorba de salata ca la Brasov
Timp total
30 minute
Ingrediente
4 buc. salata, cateva bucatele de slanina, 500 g iaurt, 200 g smantana
4 oua, 2 linguri faina, usturoi, marar
Recomandări
1
Sarmale de post mănăstirești ca la mănătirea Prislop
2
Prăjitură cu foi de zahăr ars și cremă de cafea - rețetă de post
3
Tocăniță de gălbiori cu piept de pui
4
Sos olandez (hollandaise) - rețeta originală. Cum se prepară, trucuri utile și la ce feluri de mâncare poate fi folosit
5
Salată de sfeclă roșie crudă - delicioasă și plină de vitamine
6
Gem de prune - rețeta simplă, tradițională
7
Peste (stavrizi) la borcan - o delicatesă din Marea Neagră
8
Prajitură de casă cu mac
9
Prajitură cu mac și glazură de ciocolată
10
Varză călită cu afumătură - rețeta tradițională
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă