O combinatie savuroasa de ciuperci, bacon, parmezan si sos Worcestershire pentru mese delicioase.

Ciuperci umplute
Timp total 50 minute

Ingrediente

3 felii de bacon 230g crema de branza 2 linguri branza de parmezan rasa 3 picaturi Sos Worcestershire 450g ciuperci, tulpini indepartate 2 linguri de branza parmezan rasa piper

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C.

2. Se pun feliile de bacon intr-o tigaie mare si se gatesc la foc mediu, intorcandu-se ocazional, pana cand se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute. Se scurg feliile de bacon pe un prosop de hartie; se taie in bucatele mici si se pune intr-un castron. Se adauga crema de branza, 2 linguri de branza parmezan, sos Worcestershire si piper pana se amesteca uniform. Se pune umplutura in ciuperci si se aseaza intr-un vas termorezistent. Se acopera cu restul de 2 linguri de parmezan.

3. Se coc in cuptorul preincalzit pana cand ciupercile sunt fragede, iar umplutura este maro aurie, de la 25 la 30 de minute.