Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Friptura de berbecut
Timp total
1 oră și 40 minute
Ingrediente
2 pulpe de berbecut
6 catei de usturoi
100 ml vin
oregano
busuioc
rozmarin
ardei gras
ulei
sare
piper
Recomandări
1
Smoothie cu avocado și spanac
2
Prajitură cu foi de napolitane - 15 rețete super delicioase pe care le poți face oricând
3
Avocado - beneficii, mod de preparare și rețete
4
Gogoși cu lingura, ușoare și pufoase. Rețeta originală, pas cu pas
5
Spaghete bolognese tradiționale. Rețeta originală pas cu pas
6
Cum să faci un risotto PERFECT
7
Sos tartar - cum se face și cu ce se mănâncă
8
Mâncare de bame după rețeta turcească
9
Cum se fierb corect și cum se curăță ouăle de prepeliță
10
Tăiței de orez. Ce sunt, cât timp se fierb și cum se mănâncă
Trending
Mâncăruri cu carne
Tocăniță din carne de vită (Stoofvlees)
Spume si creme dulci
Sufleu de cireșe - varianta cea mai simplă
Friptură / Grătar
Porc cu legume în stil chinezesc
Dulceață
Dulceață de trandafiri făcută la rece
Dulceață
Dulceață de trandafiri - varianta cea mai simplă
Dulciuri și prăjituri
Budincă de tapioca cu matcha