Un preparat fara carne, dar plin de arome, pentru un pranz usor, pe care il poti lua si la pachet.

Frittata indiana de legume
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • ulei vegetal
  • 2 cepe rosii, fin taiate
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1 1/2 linguri de praf de curry
  • 2 linguri de chutney de mango
  • 150g varza, tocata fin
  • 8 oua
  • 100ml lapte
  • 1 lime - sucul
  • coriandru proaspat, tocat

Mod de preparare

1. Se incalzeste un strat de ulei intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga ceapa si se prajeste timp de 5 minute sau pana cand incepe sa se inmoaie. Se adauga usturoiul si praful de curry si se calesc timp de 2-3 minute. Se amesteca chutney de mango.

2. Se adauga varza cu un strop de apa. Se amesteca pana cand varza incepe sa se inmoaie (4-5 minute).

3. Intr-o cana mare, se bat ouale cu lapte, var si coriandru. Se condimenteaza, apoi se toarna amestecul peste varza. Se reduce caldura si se lasa pe foc timp de 10 minute. Se incalzeste cuptorul.

4. Se pune tigaia in cuptor timp de 3-4 minute pana cand oul se fixeaza si este auriu. Se serveste garnisita cu coriandru.