Chiar daca nu esti un mare fan al fursecurilor, iti garantez ca aestea au un gust divin!
Timp total 40 minute
Ingrediente
- 3 1/4 cani faina
- 2 lingurite amidon de porumb
- 1 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurite bicarbonat de sodiu
- 1 lingurita sare
- 1 cana de unt
- 1 cana de zahar
- 1 cana de zahar brun
- 2 oua
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingurita esenta de portocale
- 1 lingura coaja de portocale
- 1 cana de fulgi de ciocolata cu lapte
- 1 cana de fulgi de ciocolata demidulci
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 170C. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune deoparte.2. Intr-un castron, se amesteca faina, amidon de porumb, praf de copt, bicarbonat de sodiu si sare.
3. Cu un mixer electric, se bate untul cu zahar, pana cand compozitia capata o culoare palida, aproximativ 2-3 minute. Se adauga ouale, pe rand, si se amesteca pana cand sunt bine combinate. Se adauga vanilie, esenta de portocale si coaja de portocale si se amesteca. Treptat, se adauga amestecul de faina si se amesteca pana la omogenizare.
4. se adauga fulgii de ciocolata.
5. Cu ajutorul unei linguri, se dormeaza fursecurile pe foaia de copt. Se da la cuptor si se coace aproximativ 9-11 minute.
6. Se scoate din cuptor si se raceste.