Fursecurile sunt o alegere perfecta pentru zilele cand vrei un desert usor si rapid.
Timp total 1 oră
Ingrediente
- 2 1/4 cani faina
- 1/4 lingurita sare
- 1/4 lingurita de scortisoara
- 1 cana unt
- 85g crema de branza
- 1 cana zahar
- 1 galbenus de ou
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingurita coaja rasa de portocala
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 175C. Se cerne faina, sare si scortisoara. Se pun deoparte.2. Intr-un bol mediu, se bate untul cu crema de branza. Se adauga zahar si galbenusul de ou; se bate amestecul pana devine usor pufos. Se adauga vanilie si coaja de portocala. Treptat, se incorporeaza ingredientele uscate. Se umple un sprit de prajituri cu aluat si se formeaza fursecuri de pe o foaie de copt, pusa intr-o tava.
3. Se da la cuptor timp de 12-15 minute in cuptorul incalzit in prealabil, sau pana cand fursecurile devin aurii. Se lasa sa se raceasca si se servesc.