Acum poti prepara biscuitii tai preferati in casa. Trebuie doar sa urmezi pasii de mai jos.

Fursecuri Oreo
Timp total 50 minute

Ingrediente

  • 1 1/4 cani cacao
  • 1 1/2 cani faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita de sare
  • 1 cana de unt moale
  • 1 1/2 cani zahar granulat
  • 1/2 cana zahar brun
  • 1 ou
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1/2 lingurita de cafea instant dizolvata in 1/2 lingurita de apa calda
  • 170g fondant

Mod de preparare

1. Se cern praful de cacao, faina, praful de copt si sarea intr-un castron mare si se lasa deoparte.

2. Intr-un bol, se bat untul, zaharul si zaharul brun. Se adauga oul si galbenusul, pe rand, apoi vanilia, urmata de cafea, amestecand dupa fiecare ingredient. Se adauga ingredientele uscate si se amesteca pana se incorporeaza. Se imparte aluatul in 2 bucati, se infasoara in folie de plastic si se raceste in frigider cel putin 1 ora.

3. Se framanta usor aluatul pentru a evita fisurile. Se pune o bucata de aluat intre doua foi de hartie de copt si se intinde intr-un dreptunghi gros de 6mm. Se repeta cu cealalta bucata de aluat.

4. Se taie aluatul in 64 de cercuri. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la o distanta de 2 centimetri si se lasa sa se raceasca timp de 20 de minute.
Se incalzeste cuptorul la 165C.

5. Se coc aproximativ 20 de minute, apoi se scot si se lasa sa se raceasca complet.

6. Pentru a face crema, se intinde fondantul pe o suprafata presarata cu zahar pudra, pana la o grosime de 6 mm si se taie in cercuri de marimea fursecurilor.

7. Se perie o parte a fondantului cu putin lapte si se preseaza usor pe fursecuri, apoi se perie cealalta parte a fondantului si se adauga un alt fursec. Se repeta cu toate fursecurile ramase.