Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri cu carne
Goujaunnette de dinde a la creme/escalop de curcan in sos de smantana
Timp total
30 minute
Ingrediente
Pentru 4 persoane:
4 escalopuri de curcan
putin batute,
20 grame de unt,
50 ml vin alb,
4 linguri de smantana,
sare
piper
scortisoara,dupa gust,
1 buchetel mic de patrunjel tocat.
Recomandări
1
Negresă cu iaurt. Rețetă, variante și sfaturi pentru un desert perfect
2
Mâncare de mazăre cu carne de porc
3
Zacuscă de fasole din Ardeal
4
Minciunele cu untură - cea mai simplă rețetă
5
Gulaș de porc - rețeta tradițională ungurească
6
Parfait de miere cu prune posate in vin
7
Cheesecake clasic - rețeta tradițională
8
Friptură de rață cu sos de fructe de padure
9
Clătite fără lapte. Cum le faci pufoase
10
Cum să gătești perfect un curcan la Airfryer
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă