Nu știm alții cum sunt, dar deviza noastră, vara, este: nicio zi fără înghețată. Dacă dai o căutare, vei găsi o mulțime de rețete de înghețată, care mai de care cu gusturi mai diferite și moduri de preparare de la cele mai simple până la cele mai complexe.
Astăzi vă propunem o înghețată deosebită, dar foarte ușor de făcut. O combinație între cheesecake și înghețată, care cu siguranță vă va cuceri simțurile de la prima linguriță.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 750 ml frișcă lichidă
- 1 cutie lapte condensat
- 1 linguriță esență de vanilie
- 1 cană biscuiți digestivi
- 1 cană topping de cireșe
Mod de preparare
Bateți frișca cu mixerul, timp de 2-3 minute, până când devine densă și formează o spumă. Adăugați laptele condensat și vanilia și mixați până când s-au încorporat.Rupeți biscuiții în bucăți mici, dar nu îi zdrobiți. Încorporați biscuiții cu ajutorul unei spatule, dar păstrați 1-2 linguri pentru decor.
Turnați jumătate din compoziție într-un vas pe care îl veți pune la congelator. Turnați și jumătate din toppingul de cireșe și amestecați foarte puțin. Turnați restul de înghețată, iar deasupra puneți topping-ul rămas și decorați cu bucățele de biscuiți.
Dați la congelator pentru câteva ore.
Poftă bună!