Este ceva magic la fulgii de ovaz.
Timp total 15 minute
Ingrediente
- 200 ml + 100ml lapte de ovaz
- 100 ml fulgi de ovaz
- 1-2 linguri de nuca de cocos (partea de sus, groasa/cremoasa, dintr-o cutie de lapte de cocos)
- 1 varf de cutit de sare Himalaya
- Putin cardamom
- Fructe la alegere pentru topping (sunt recomandate banane, afine, kiwi, portocale)
Mod de preparare
Se amesteca 200ml de lapte de ovaz si fulgii de ovaz intr-o oala pana incepe sa fiarba.Cand amestecul incepe sa fiarba, dam focul mic si adaugam restul de 100ml de lapte de ovaz. Amestecam continuu pana ce fulgiid e ovaz nu mai fac bule.
Amestecam separat crema de nuca de cocos cu sare si cardamom si o lasam sa stea cateva minute.
In acelasi timp spalam fructele si le taiem felii. Daca folositi banane este recomandat sa le prajiti putin inainte in ulei de nuca de cocos. Nu veti regreta!
Se toarna amestecul cu fulgii de ovaz intr-un castron si se decoreaza cu fructe.